Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éjszakára milyen pelenkát...

Éjszakára milyen pelenkát használjunk?

Figyelt kérdés
Pampers sleep and play-t használunk 5-ös méretben, ha az elfogy, akkor hónap végére kap noname olcsó pelenkát. Nappalra mindkettő megfelel,bár a pampers tovább tart. Éjszaka viszont a pampers is átázik már, ma éjszaka is fel kellett kelnem komplett átöltöztetni, mert nyakig pisis volt. Úgy vettem észre, hogy deréknál kezd rá szük lenni. Milyen pelenkát ajánlotok, ami ár-érték arányban is jó 5-ös vagy 6-os méretben? A Liberot hallottam, de az kicsit drága
2015. jún. 23. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Babylove, dm-es.
2015. jún. 23. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
A sleep and play persze, hogy éjjel átázik, nem túl jó minőség. Mi éjjelre active babyt használtunk, az nagyon jó, de tény, hogy nem olcsó.
2015. jún. 23. 14:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, várok még :) Elfelejtettem leírni, hogy kb. 12,5 kg és 82 cm. Szóval elég ducis, nagy pocakos kisfiú
2015. jún. 23. 14:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha 20%-al drágább a pelus és kevesebb fogy jobban megéri mint az olcsóbb. Liberot és Pampers Active Babyt használunk (mikor melyiknek a mérete passzol jobban), soha nem kellett éjszaka cserélnem, napi max 5-öt használunk, mert jól bírja. Kuponokkal, akciókkal tuti jobban járunk mint egy olcsó átázóssal.
2015. jún. 23. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi is active baby-t használunk. Egyszer próbáltam a sleep and play-t, de szerintem az borzalmas. Fiamnak a Libero sem jött be, így marad a zöld pampers.

Akcióban, kuponokkal veszem, így az 5-ös méretet kb 60-65 Ft/db áron szerzem be.

Kb pár hónapos koráig kellett éjjel pelenkáznom, azóta sosem. 2 éves, napközben is elég 3-4 db.

2015. jún. 23. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi is a Pamperst használjuk, csak éjszakára, nappal noname. Most Active baby-t, de néha ezzel is átázik. Amivel nem volt soha gond, az a fehér Pampers,a premium care. Nagyon drága, de megérte.
2015. jún. 23. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a kezdetektől Libero-t használok, de csak 1-2x fordult elő, hogy reggelre kezdett átázni (annyira, hogy a body-ja nagyon picit pisis lett), ugyanakkor kaptunk noname pelenkát ajándékba, ami már az első alkalommal kudarcot vallott. Nekem jobban megéri megvenni a drágább pelenkát, mintsem éjszaka állandóan öltöztetni, cserélni mindent...
2015. jún. 23. 15:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Születése óta a sleep and play-t használjuk, eddig nem volt gond vele, több mint 12 órákat is kibírt, csak most pár ázik át. Lehet, hogy kezd már rá kicsi lenni, de nappal nincs baleset.
2015. jún. 23. 16:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Naponta 3-4 darab fogy, kivéve ha hasmenése van.
2015. jún. 23. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!