Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit használjunk szemolcs ellen?

Mit használjunk szemolcs ellen?

Figyelt kérdés
Kislányom ujján és konyokén pár éve megjelentek a szemolcsok, már kétszer kivágattuk sebésszel, de ujra kinottek, most vérehullo fecskefu kivonatot vettem rá, de nem használt, tanácstalan vagyok.
2014. aug. 6. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Teafa olaj :)
2014. aug. 6. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk gyógyszertárban kevertek rá löttyöt, bevált, pedig a lányomé nagyon csúnya volt már. A Scholl nem vált be.
2014. aug. 6. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász küldött sebészhez? Mert mi bőrgyógyászhoz járunk a gyerekkel. Fagyasztottak is, égettek is le neki, le neki, meg kezelni kell ecsetelőkkel, attól függően milyen típusú szemölcse van (Infectodell, Verrumal és vérehulló fecskefű). Az én fiamnak bőrproblémái vannak, a szemölcs egy tipikus kísérő betegsége, de még azzal is megbirkózott a bőrgyógyász, amikor 154(!!!) db szemölcs lett egyik hétről a másikra a hasától lefelé a combjáig.
2014. aug. 6. 23:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, borgyogyasz kuldott a sebészhez, egy másik borgyogyász meg olyan ecsetelot írt ki, amit csak egyszer probáltunk ki, de a kislányom alig bírta abbahagyni a sírást, ugy fájt neki.

Elso válaszolo-te használtad a teafa olajat szemolcsre és használt?

2014. aug. 7. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!