Másfél éves, nem hagyja a körmét levágni, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Hogy kötitek le a figyelmét addig? Vagy miközben alszik, akkor vágjátok? Vagy lefogjátok ketten?2015. jún. 21. 11:06
1/7 anonim válasza:
Rá kellett ülnöm, akármennyire is lefogtuk volt annyira ereje a hisztitől, hogy veszélyes legyen a körömvágás. A kezdetektől gyűlölte. Aztán ahogy nőtt, úgy egyre jobban megszenvedtünk. Kipróbáltam én már mindent az égegyadta világon, egyszerűen ilyen volt. Tesónál sose volt ilyen gond. Most 6 éves, már tartja magát, de azért sziszeg, hogy jujj az ujjam :) :)
2/7 anonim válasza:
Kisebb korában alvás közben, aztán később nekem nem engedte, de látta, ahogy apa vágja a sajátját, így az tetszett neki és engedte. Esetleg mesenézés, vagy mondókázás közben is meg lehet próbálni.
4/7 anonim válasza:
Nálunk a mese bejön, az Uki kimondottan ilyen nyugis mese :-) azt szoktuk körömvágáshoz nézni.
5/7 anonim válasza:
Nálunk naponta fél órát nézhet tévét, olyankor kővé dermed, nyugodtan lehet vágni a körmét.
Esetleg jó praktika ha fürdés után vágod, akkor fel van puhulva a víztől, nem annyira érzékeny.
6/7 anonim válasza:
Igen,nálunk is a tv.Nem nagyon tv-zik,de ilyenkor a Duck tv megy,közben cumizik szigorúan (másképpen ordít) és a másik kezébe adok olyan tárgyat,amit még nem látott mostanában (pl.kiskanál vagy pet palack teteje,amit egy kézzel birizgálhat) Közeb gyorsan elintézem.A lábköröm nálunk nem gond,de az is így megy :-)
7/7 anonim válasza:
Nevetségesen hangzik, de sokáig úgy vágtuk a körmét, hogy mikor elálmosodott, beültettük a kocsiba. Mikor már aludt legalább 10 perce, akkor volt esélyünk... Ha csak simán az ágyában aludt, és úgy próbáltam, rögtön felébredt a piszkálásra, és erősen tiltakozott. Mikor már autóban sem működött, a kézköröm vágásnál nálunk is a mesenézés vált be. A lábköröm már neccesebb, fényképezőgépet, tabletet vagy hasonlót nyomok a kezébe, és igyekszem villámgyorsan levágni a körmeit (még mielőtt kár esne az adott készülékben :-) Egyébként 2 éves most a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!