A gyerekek hosszú haját a melegben tényleg nem szabad összekötni?
Ha állandóan össze van fogva, az balóban okoz korpásodást. A nevelt lányom sokszor még úgy is alszik, hogy össze van gumizva a haja, emiatt sokszor korpás a haja.
A ti esetetekben nem állandó a felfogott haj, nem lesz semmi baja.
Ha nagyon dús és állandóan és szorosan fel van kötve, akkor tény és való, hogy bepállhat és húzástól a hajhagymáknak is káros lehet,
de ugyanígy leizzadhat a tarkójánál kiengedett haj mellett is.
Ne csak egyfajta frizurát csinálj mindig és ne kösd szorosan és nem lesz baj.
Kérd ki a lányodat is, hogy jobb neki.
("Referenciának": fenék alá érő extradús hajam van. Kislányként trauma volt, amikor levágták a szintén fenékig érő hajamat.)
Én sem szeretem gumizni a lányom haját, mert ő úgy "igazítja" meg, hogy két irányba szétrántja, gumi feljebb csúszik, helló. Rosszul vagyok a látványtól is.
Ha gumizom, akkor "laracroftos": lófarok befonva, akkor nem húzkodja, vagy csak simán befonom tarkónál.
Nem melegíti a nyakát, de nem is "tépkedi".
Ha van hangulatunk, akkor meg a feje búbjától parasztfonás.
Neki is majdnem derékig ér a haja. Vékony szálú, de borzasztóan sok van. Meg is buggyanna, ha nem fognám össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!