Mit gondoltok, azok a gyerekek akiket már kisgyerek koruktól visznek rendszeres edzésre, azok agresszívvá válhatnak? Hogy tudnám ezt kiküszöbölni? Hány éves kortól írassam be valamilyen sportra a gyerekem?
Kedves kérdező! amiket leírtál az alapján gondolom, hogy az edzőt kéne jól kiválasztani, olyan ember személyében, aki emberként bánik a gyerekekkel, és példaértékű felnőtt.
A mi edzőnk (karatézunk a 8 éves fiammal) ilyen!
egyedülálló anyaként kicsit pótapja is a gyerkőcnek, csak jót mondhatok róla.
Mindig kéri segítsen nekem, mert Ő az én kis támaszom... és fogadjon szót, mert ezzel is sokat segít nekem. anya pedig büszke arra ha sikereket ér el a sportban!
a gyerek magának versenyez,de csak akkor ha akar.... és ha nem sikerül nyernie, ez csak arra kell, hogy sarkallja, hogy még keményebben eddzen! (persze csak az Ő korlátain belül!)
azért írtam ezt le, mert ismerek olyan edzőt, aki nagyon csúnyán beszél a tanítványaival... sajnos :(
A sport pedig szinte mindegy, a lényeg, hogy mozogjon, és rendszeresen tegye!
10-es valaszado nekem is uszni jar 3 eves koratol a kisfiam. :) Elotte babauszasra jartunk par hetes koratol es ott tanacsoltak, hogy vigyuk tovabb uszasra 3 evesen ahol 1 uszomester es 2 gyerek az arany. Jelenleg 5 es fel eves a kisfiam es imadja. Mi het 3-szor jarunk 40 percet. Tavaly nyaron volt 2 hetes intenziv uszo vakacios klubba. Es iden is nagyon akar menni igy lefoglaltunk neki augusztusra 2 hetet. Senki nem erolteti hanem tenleg imadja es o maga akar menni.
Focizni 4 eves kora ota jar szombatonkent delelott. Az iskolaba van foci klub es ide jar. Ezt is nagyon szereti. De en nem intenziv sport hanem inkabb olyan mozgas meg jatek nekik.
Egyaltalan nem agressziv a kisfiam. Sot mondhatni, hogy nagyon nyugodt termeszet.
Baratnom kisfia golfozni jar. O is 5 es fel eves. O verseny szinten uzi es mar regeteg versenyt megnyert. Egy szuletett tehetseg. O sem agressziv egyaltalan.
Kerdezd meg a kisfiadat, hogy melyik sportot szeretne kiprobalni. Kisfiam iskolajaba tobbfajta sport club van. Kiprobaltuk a teniszt, amerikai focit, tornat de a kisfiamnak a foci tetszett. A tobbi nem igazan. Igy maradt a foci meg a reg bevallt uszas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!