Elmehetek egy hétre, addig 4 évesem a mamánál lenne?
Most az a kérdés, hogy a férjedre bízhatod-e egy hétre a gyereketeket? Mert hát ott lesz ő is.
Én már 2 évesen a mamára (anyósomra) bíztam a fiam, 2 hétre. Minden 2nap beszéltünk skyp-on, muszáj volt, nem nyaralás miatt. Kicsit hiányolt minket a fiunk, de a mama és a papa úgy lefoglalta, hogy nagy élmény volt neki. Nyaranta is a mamánál lesz, amikor bölcsi/ovi szünet van.
A férjemre meg gondolkodás nélkül hagynám. Teljes értékű szülő ő is.
Miért ne? Ha jó a kapcsolata a nagymamájával, nem hiszem, hogy gond lehetne.
Mi is elmentünk egy hétre, mikor a lányom 2 éves volt. Igaz, szüleimmel gyakorlatilag hetente 2-3 alkalommal találkozott, jól ismerték egymást.
Szerintem nem lesz gond semmiképpen.
Mivel csemetéd négy éves, értelmes gyerek, nyugodtan elmondhatod neki, hogy hova mész és miért. Megmutathatod a naptárban, hogy mikor indulsz, mikor érkezel, akkor ő is tisztában lesz azzal, hogy hányat kell aludnia úgy, hogy nem lát.
Persze lehet anyuhiánya, de ha biztos abban, mikor találkoztok újra, nem fogja magát ezen cakkozni.
A gyerekek sokkal rugalmasabbak, mint mi.
Talán te vagy az, aki igazából fél leválni a picikéjéről? :)
A fiam már 3 évesen két hetet ott aludt a mamánál. Azt hittem, 3 nap után már mehetünk érte, alig egy hétre való cuccot csomagoltam. Az első hét végén ő kérte, maradhasson még.
Értem, hogy nem tetszik a nagymamai kényeztetés, de fogadd el, te az anyja vagy a gyereknek, a te dolgod a nevelés, a nagyiknak már csak a "szép rész" jut.
Menj el nyugodtan a testvéredhez, örüljetek egymásnak, élvezzétek ki a közös időt, a kislányod a lehető legjobb, legbiztosabb kezekben hagyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!