Lehet összefüggés a kisfiam szétesett viselkedése és a nagyinál eltöltött idő között?
Lassan 2,5 éves a kisfiam, kb. kéthetente a nagyinál /anyukámnál/ alszik szombatról vasárnapra virradó éjszaka. Imád ott lenni, anyukámék élnek-halnak érte, a szemük fénye. Nyugodt szívvel elengedjük a férjemmel, tele élménnyel jön haza.
De megfigyeltem, hogy ilyenkor vasárnap este, miután hazahozzák, de főleg hétfő délelőtt nagyon szétesett, tombol, még azt is elfelejti /itthoni szabályokat/, amit már szépen megtanult.
A ma reggelünk katasztrofális: szétkente a tejbegrízt, még a kisgatyájából is azt szedtem ki, kiöntötte a fülbevalóimat a hálószoba szőnyegére /úgy keresgéltem a fél pár fülbevalókat/, széttépte a hugi pelusos zacskóját /tegnap takarítottam, de megint lehetett porszívózni/, kifújta a hajlakkomat /elcsente a fürdőből/, szétkente a gyurmát a kanapén. Nem tiltok Neki mindent, de ezek pont olyan csintalanságok, amelyekről tudja, hogy nem tűröm. Egyébként tudom kezelni, jól nevelt kisfiú, nem panaszkodnj akarok, hanem meglepődtem, hogy mi lelte. Akkor eszembe jutott, hogy általában a nagyinál eltöltött este után viselkedik ilyen furcsán. Lehet, hogy a nagyi mindemt ráhagy?
Amikor együtt vagyunk, elégedett szoktam lenni anyukámmal, elég határozottan tudja kezelni a kisfiamat.
Szerintetek?
De Ő nagyon szeret a nagyinál lenni! Sokszor Ő kérdezi, hogy mikor aludhat ott. Egyébként pedig rengeteget foglalkozom Vele, a hugija amnyira.nyugis kisbaba, hogy mellette szinte egész nap a.kisfiammal tudom foglalkozni.
Én erre nem gondolnék egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!