Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek kevés, mivel...

Szerintetek kevés, mivel egészíthetném még ki?

Figyelt kérdés

7 pár új zokni, 6 új alsó gatya, 5 új nadrág, 1 pár új cipő.

Csak úgy küldeném ovi kezdésre .

Az anyja azt mondta pólója és felsője van elég.

Játéka van rengeteg.

Esetleg mivel egészíthetném még ki a csomagot?

2015. jún. 6. 14:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szandál bentre.
2015. jún. 6. 14:07
 2/15 anonim ***** válasza:
47%

Ez a kismilliomodik kérdésed erről.

A közös programra, személyes találkozóra még nem gondoltál?

2015. jún. 6. 14:10
 3/15 A kérdező kommentje:

Hát azért nem a milliomodik kérdésem.

Én az ovi kezdésben szeretnék segíteni.

Tán baj, vagy miért szúrja egyes emberek szemét ha valami tartalmasabb dolgot vesznek a szülők a gyereküknek?

Vagy neked kedves második válaszoló előrébb való a csavargás és neked mindegy ha szakadtan viszed el a gyerekedet csak mehessetek?

2015. jún. 6. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:
55%

Na ide figyelj, észlény, én egy 3 gyerekes, 39 éves anyuka vagyok, teljes családban, akinek a gyerekei semmit nem nélkülöznek! Viszont te hetek óta ezen a zokni-bugyi-ruha ügyön lovagolsz! Mindegyikre írtam már...

Fáj az igazság, hogy talán terád lenne szükség?

2015. jún. 6. 15:14
 5/15 anonim ***** válasza:

Vékony kapucnis melegítőfelsők, pulóverek, bár nem tudom, a felső mit takar pontosan.

Mellény, vékony dzseki, vékony sapka.

Egyébként az, hogy jelent pillanatban van elég pólója, nem biztos, hogy őszre ugyanez a mennyiség megmarad. 2-3 db-ot nyugodtan rakhatsz a csomagba.

2015. jún. 6. 15:32
 6/15 A kérdező kommentje:

Na te is ide figyelj te 3 gyerekes anyuka!

Honnan a túróból veszed hogy nem találkozom a gyerekemmel eleget?

Én csupán Hü,lye vagyok a méretekhez , a fajtákhoz a mennyiséghez, nem rég váltunk külön, honnan tudhatnám hogy miből mennyi milyen kell nem az én dolgom volt.

Én azt akarom hogy mondhassa hogy ez aputól van ez és ez is.

Az nem elég ha elmegyünk állatkertbe , vagy játszóházba, vidámparkba,cirkuszba,hegyekbe, én olyat is akarok adni ami látszik is, és tudom vele segíteni.

Köszönöm a segítséged de nem eféle tanácsra van szükségem, magam is elszoktam vinni magamhoz, megkapja a szeretetet,megyünk kirándulni isn én tárgyi dolgokra gondoltam és ötletekre hogy mi lenne jó döntés, mert anyuka ebben nem partner.

Akik ebben segítettek azoknak köszönöm szépen.

2015. jún. 6. 17:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Az anyuka nem segítene abban, hogy pontos listát ír? Méretekkel.
2015. jún. 6. 17:55
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
Az én kisfiamnak - bár még nem ovis, de rengeteget van gyerekközösségben - a ujjatlan, vastagabb mellények, pufimellények jöttek be ősszel és tavasszal. Nekem nagyon tetszenek, divatosak, alá lehet öltözni, a fiam is kedveli. Egyébként az én fiamnak minden szezonban minimum két pár cipője van, nagyon hamar szétmegy a lábán a minőségi márka is. Szval őszre ovikezdésre el tudnék képzelni egy átmeneti, vékonyabb vászoncipőt száraz őszi időben, egy vastagabb, vízhatlan /akár magasított szárút/ cipőt pedig a hidegebb esős őszi napokra.Télre pedig persze egy bélelt csizmát. Ezekkel segítheted, tök jófej dolog tőled. A kötekedő, okoskodO 3 gyerekeks anyukával pedig ne foglalkozz! Rosszindulatú.
2015. jún. 6. 17:58
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, rosszindulatú vagy te esetleg.

Én a kérdezőnek már min. 3 ilyen kérdésére válaszoltam. Te meg elég haszontalan választ írtál, cipőket venni próba nélkül elég nagy butaság.

2015. jún. 6. 18:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha ennyire ki vagy akadva azon, hogy már három kérdést is feltett, mi a búbánatnak válaszolsz?! Komolyan... Ha nem akarsz neki segíteni, legalább ne rabold az idejét a felesleges kötekedéssel.

Kérdező, vehetsz neki trikót is, rövid és hosszú ujjú pólókat, mert ezekből sosem elég. Cipőt én most egyáltalán nem vennék, szeptemberig még akár egy méretet is ugorhat a lába a gyereknek, és mindenképpen próbálni kell, mert hiába van beleírva a számozás, nem biztos, hogy jó.

A többire térj vissza augusztus végén, vagy ha már megvolt az ovis szülői és konkrétan tudjátok, mi kell (kérnek-e tornaruhát, ünneplőruhát, tisztasági csomag stb.).

2015. jún. 6. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!