Van olyan aki nem szereti a gyerekét?
Figyelt kérdés
mit érez?2015. jún. 4. 12:29
11/14 anonim válasza:
Én ismerek több olyan nőt is, akik nem is titkolják, hogy nem szeretik a gyereküket...nem kívánt terhesség volt mindnél.
12/14 anonim válasza:
Olyat már én is ismertem, hogy "megbánta a gyereket", nem gondolta, hogy ennyire nehéz, a bezártság, a megváltozott életvitel,egyedül van a gyerekre, amikor mondta, épp a dackorszakba léptek...na az csak hab a tortán volt neki. Felfogás kérdése szerintem. Elején a depresszió, a hormonok, hozzászokni egy újfajta élethez....a sok fáradtság azért valamelyest megmagyarázza a negatív gondolatokat is. De hosszútávon azért szerintem nem normális, ha egy nő így érez. Mindenki szereti a gyerekét, csak vannak nehéz időszakok max.
14/14 anonim válasza:
Hogyne. Csak sokan nem vallják be.
Én sokszor úgy érzem, hogy nem szeretem őket.
Nekem mind a kettő adhd-s. Amióta megszülettek nem volt egy nyugodt napom. Úgy kelek fel minden reggel, hogy te jó ég, már megint miből lesz hiszti, balhé, beírás az iskolában. Sokkal jobb volt az életem nélkülük.
Persze azért általában szeretem őket, csak simán tönkretették az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!