Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más anyuka is érzi néha úgy,...

Más anyuka is érzi néha úgy, hogy nem szereti eléggé a gyerekét?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 10:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg? Kicsit fejtsd ki, hogy jobban átérezzem, hogy mit szeretnél kérdezni. Szerinted mi hiányzik a szeretetedből, vagy a kimutatásából?
2013. jan. 24. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
5%
hát nem is tudom én imádom szeretem akár mennyire is zizi , hisztis mégiscsak az én kincsem. ennél jobban már csak a férjemet és a pocaklakomat imádom
2013. jan. 24. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:

En néha ugy érzem,hogy nem kell nekem 2. gyerek. Munkába járunk mind a ketten, kertes házunk van. Van mit csinálni munka után. Vannak rosszabb napjai is a lányomnak (egyébként jobba gyereket nem is lehetett volna kérni). Egyszer mondtam is a gyereknek, hogy kiteszlek a hóra. Erre o: Megyek szánkózni - nagy mosollyal a arcán.

Néha kegyetlenul fel tudja huzni az agyam és olyankor rácsapok a fenekére, amit meg is bánok.

2013. jan. 24. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Én igen.

Pontosabban sajnálom inkább, hogy nem tudok jobb anyuka lenni.

8 hetes, imádom, de sosem értettem a gyerekekhez, vele sem tudok ösztönösen olyan jól ellenni, mint a férjem.

Énekelek, magyarázok neki, masszírozom, puszilgatom, de nem tudok olyan felszabadultan, "hibbant" módon idétlenkedni, bohóckodni vele, mint a párom, pedig a gyerek ezt rettentően élvezi.

Jönnek látogatók és rossz nézni, hogy egyesek jobban elhülyéskednek a babával, mint én.

2013. jan. 24. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Mennyi idos a gyereked?

Elso honapokban nekem is volt olyan, hogy nem tudok vele mit kezdeni. Elláttam, megétettem stb. de nem tudtam vele grimaszolni, énekelgetni, beszélni hozzá stb. Ez olyan 6 honapos korban megváltozott. Amikor már tobb mindent csinál a gyerek nem csak eszik meg alszik.

Most,hogy már 2 éves az életemet adnám érte. Már amikor már megolel, mondja, hogy szeretlek anya, szalad elém stb.

2013. jan. 24. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Második, Te jobban szereted a férjedet és a még meg sem született babádat, mint a meglévőt? (Bocs az off-ért.)
2013. jan. 24. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a lányomat annak ellenére,hogy sokszor felhúz a kis akaratosságával. De alapvetően ez természetes a kicsiknél, hogy a saját életét szeretné élni, nem szereti, ha megmondják neki, mit hogyan csináljon. :) Attól, mert felhúz, nem érzem azt, hogy kevésbé szeretném.
2013. jan. 24. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!