Más anyuka is érzi néha úgy, hogy nem szereti eléggé a gyerekét?
En néha ugy érzem,hogy nem kell nekem 2. gyerek. Munkába járunk mind a ketten, kertes házunk van. Van mit csinálni munka után. Vannak rosszabb napjai is a lányomnak (egyébként jobba gyereket nem is lehetett volna kérni). Egyszer mondtam is a gyereknek, hogy kiteszlek a hóra. Erre o: Megyek szánkózni - nagy mosollyal a arcán.
Néha kegyetlenul fel tudja huzni az agyam és olyankor rácsapok a fenekére, amit meg is bánok.
Én igen.
Pontosabban sajnálom inkább, hogy nem tudok jobb anyuka lenni.
8 hetes, imádom, de sosem értettem a gyerekekhez, vele sem tudok ösztönösen olyan jól ellenni, mint a férjem.
Énekelek, magyarázok neki, masszírozom, puszilgatom, de nem tudok olyan felszabadultan, "hibbant" módon idétlenkedni, bohóckodni vele, mint a párom, pedig a gyerek ezt rettentően élvezi.
Jönnek látogatók és rossz nézni, hogy egyesek jobban elhülyéskednek a babával, mint én.
3-as vagyok
Mennyi idos a gyereked?
Elso honapokban nekem is volt olyan, hogy nem tudok vele mit kezdeni. Elláttam, megétettem stb. de nem tudtam vele grimaszolni, énekelgetni, beszélni hozzá stb. Ez olyan 6 honapos korban megváltozott. Amikor már tobb mindent csinál a gyerek nem csak eszik meg alszik.
Most,hogy már 2 éves az életemet adnám érte. Már amikor már megolel, mondja, hogy szeretlek anya, szalad elém stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!