Hogyan tanítottátok a gyereknek az utcán való biztonságos sétálást?
Figyelt kérdés
Kislányom 16 hónapos múlt, egy éves kora óta jár. Az utcán szépen jön velem kézenfogva, de egyre többször van, hogy ki akarja tépni magát a kezemből, nem szoktam engedni, próbálom elterelni a figyelmét, aztán van, hogy sikerül, de olyan is van mikor leül a földre és sír, stb.Ilyenkor visszateszem a babakocsiba. Mivel forgalmasabb helyen lakunk, nem engedhetem, hogy mindenfelé rohangáljon. Hagyjam, és menjünk babakosival inkább? Vagy folytassuk at utcán való kézen fogva sétálást, ami egyre nehézkesebb? Ti, hogy csináltátok? Hogyan kezeltétek a földreülős, nem vagyok hajlandó tovább menni hisztiket?2015. máj. 28. 22:47
1/3 anonim válasza:
Vidd babakocsival, és olyan helyen vedd ki, ahol kedvére rohangálhat (park, játszótér)! Ahhoz még pici, hogy bármire tanítsd, bőven elég, ha vigyázol rá. Egy 16 hónapos még baba, gyakorlatilag alig múlt egy éves.
2/3 anonim válasza:
szerintem is, ez még a felfedezés korszaka épphogy jr, máris szabályokba ütközne, az nem öröm.
csak amit itthon látok, szinte oda vissza, eresztül kasul kismilliószor bejárta már a lakást még fáradtan vörös szemmel is, annyira örül annak, hogy jár, kár lenne elrontani olyanokkal, hogy ezt nem szabad, azt nem szabad
3/3 anonim válasza:
Még pici!:) Az én 20 hósom is szokott ilyet csinálni, bár ő azért legtöbbször megérti ha mondom, hogy miért nem szabad elrohanni. Most meg pont abban a korban van, hogy "csakazértis"! :) Ez is türelemjáték ahogy a többi. Kismilliószor el kell mondani ugyanazt, és rögzülni fog. Ja és állandóan résen lenni ha netalán szaladna/gyorsan elkapni/nem elbambulni...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!