Elengednétek 5,5 éves gyereketeket egész napra számára idegen emberekkel?
Figyelt kérdés
A cégünk gyereknapi programot szervez, minden évben viszik a dolgozók gyerekeit valamerre. Idén megkérdezték, hogy elengednénk-e a fiúnkat, a Tropikáriumba viszik őket (Miskolcról). Én nemet mondtam. De közben ott motoszkál bennem, hogy jól tettem-e? Egy 10 éves kisfiút ismer közelebbről, aki megy. A felnőttek ismerik őt, de ő nem igazán emlékszik rájuk (mikulás-vonat és egyéb céges rendezvényekről).
Nyáron egyébként családi program lesz a Tropikárium.
2015. máj. 26. 19:51
11/13 anonim válasza:
azért nagyival más a dolog. Én nem engedném el.
12/13 anonim válasza:
Nem 5,5 évest semmi esetre sem .
13/13 anonim válasza:
Magyarországon csak 6-7 éves kortól van iskola, nyugati országokban viszont már 5 éves korban szeptemberben beültetik a gyerekeket idegenek közé az iskolapadba. Ez a kirándulás ugyanez a kategória, semmi baja nem lesz tőle egy ekkora gyereknek. Persze csak akkor menjen, ha ő is szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!