Orrmandula műtét után mikor szűnik meg a horkolás?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak múlt hét szerdán vették ki az orrmanduláját, de azóta még durvábban horkol, kapkod éjjel a levegő után... Mennyi idő múlva szűnik ez meg? Egyáltalán normális, hogy még mindig horkol, hiszen ez volt az egyik oka annak, hogy kivetettük az orrmanduláját?2015. máj. 26. 06:29
1/5 anonim válasza:
Nos, elég nagy marhaság volt emiatt kivetetni. A horkolás oka ugyanis lehet a laza szájpadlas is, plusz az ormandula vissza is nőhet.
2/5 anonim válasza:
Mutet utani elso ejszaka pokol volt.
Nekem a doki fel evet mondott a horkolasra. Nem tudom mar pontosan, hogy miota nem hallom, de februar an mutottek meg, de most mar abszolut nem horkol.
Viszont meg sokszor a szaja. Veszi a levegot. :(
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves Második! Nekünk is ugyanez volt: az első éjszaka pokol volt. :( Azt hittem hamarabb megoldódik, de akkor várunk türelemmel.
2015. máj. 26. 12:50
4/5 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy az orrán vegye a levegőt és ne a száján. Erre kell őket leginkább megtanítani a műtét után.
Valamint, hogy a szobájában ne legyen száraz a levegő, mert amiatt is horkolhat.
A kontroll vizsgálaton majd kérdezz rá, hogy mennyire normális még az erős horkolás?
Mondjuk, nálunk hamar elmúlt, valamint az orrhang is szépen fokozatosan javult. Egyre tisztább lett a beszéde.
5/5 anonim válasza:
Az én kisfiamnál már a műtétet követő éjszaka megszűnt a horkolás. Már a kórházban szépen szuszogott. 2,5 éves korában, ovi előtt vették ki, orvosi javaslatra, mert rossz volt hallgatni, ahogy éjszaka szinte fuldoklott, horkolt, forgolódott, hánykolódott. Lehet, engem jobban megviselt, mint őt. De a műtét eredményes volt, és szépen, nyugodtan lélegezve alszik azóta (most 6 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!