Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Uzsonnás doboz vagy kis táska...

Uzsonnás doboz vagy kis táska amit a kezében visz, melyik vált be jobban? Az üvegre is kiváncsi vagyok melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk kicsi hátizsák figurás díszítéssel benne szendvics alufóliában, esetleg szalvétában, illetve több db szívószálas üdítő. Illetve előre darabolt gyümölcs Aventes via pohárba téve. Az italt minden létezőben kipróbáltam. Sem a csőrös, sem a sportkulacsos, sem a sima félliteres nem vált így be. Magára öntöte, vagy nem itta... A szívószálas kicsik a nyerők nálunk.

A kistáskát totál menőnek gondolja. :-)

2015. máj. 25. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Mekkora gyereknek és milyen alkalomra? Folyamatosan, vagy kirándulásra?

Óvodásnak, kisiskolásnak uzsonnás doboz, üdítőnek pedig olyan fajta, amire visszanyomható a dugó, kulacsféle. Pl. ásványvizek, gyümölcslevek. Ezek újratölthetők, 1-2 hétig jók, aztán veszek újat. Próbáltam minden létező kulacsot, semmi nem volt elég jó. Ha csak egy alkalom, kirándulás, akkor eldobható dobozban csomagolok, hogy ne kelljen rá figyelni, visszahozni (pl. Rama).

Kicsinek én a kupakos csőröspoharak közül ezt szerettem, egyáltalán nem csöpög, (de szerintem nem arra gondoltál): [link]

2015. máj. 25. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Elso osztalyba kezdunk szeptembertol altalanos :)
2015. máj. 25. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekunk olyan van ami hozzacsattolhato a hatizsakjahoz (linkelek mert ugy konnyebb). Igy ha akarja kezben viszi ha akarja akkor hozzacsattolja. Belul a kistaska ilyen ezustos folias ami hidegen tartja a szendvicset. Nallunk belefer egy szendvics, egy kis meretu dobozba felvagott gyumolcs, egy kismeretu dobozba felvagott zoldseg, 1 joghurt vagy par darab keksz. Igaz mi kulfoldon elunk de itt rengeteg ilyen fajtat lattam. Biztos otthon is van tobb fajta ha ilyet keresel.

[link]

Az uveget a taska oldalan levo fekete gumis reszbe szoktam tenni. Uvegbol nekunk a sima muanyag van. Elforditod jobbra a tetot akkor zar ha balra akkor lehet belolle inni. Amugy a kisfiam is a szivoszalas uvegeket szereti. De valmiert az iskolaban nem engedtek meg a szivoszalas uveget. Fogalmam sincs miert. Ha nallatok nincs ilyen gond akkor en is a szivoszalasat ajanlom. Ilyen a mienk:

[link]

2015. máj. 26. 10:16
 5/5 A kérdező kommentje:
De szuper! :) Tudnál olyan linket küldeni ahol ár is van? Köszi
2015. máj. 26. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!