Altalanos elso osztalyba miket kell beszerezni?
Szia!
A suli ad majd listát, sőt olyanról is hallottam már, hogy maga az iskola állította össze a csomagot, így mindenkinek egyforma ceruzája, radírja stb. volt.
Amúgy amire biztos szükség lesz: iskolatáska, tolltartó, tornazsák (tornaruhát nem írok, mert lehet, hogy az is egységes lesz).
Nekünk ezek kellettek,mindent mi vettünk meg:
tornazsák, tornacipő, rövidnadrág, fehér póló
1 db váltócipő
tisztasági csomag: törölköző,szappan, pohár
iskolatáska
tolltartó, ceruzák, radir, ceruzahegyező
kockás és első osztályos vonalas füzetek
füzetboritók és könyvboritók ( nálunk átlátszót kértek) füzetcimkék, órarend
rajztábla,rajzlapok, irólapok, 2-3 db mappa
kincses doboz: szines ceruza,zsirkréta,filctoll, vizfesték, ecset, ecsettál, szivacs,olló, ragasztó,natúr gyurma, tükör, papir számegyenes, 1 db vonalzó,számolókorongok, betűtartó, betűsin ,szines papirok
szia
a mi iskolánkban a tankönyveket ingyen kapják,a füzetcsomagot pedig összeállitották,ott helyben megvettük.szerintem a nyár folyamán szép fokozatosan vedd meg a legszükségesebbeket-ami tuti hogy kell majd.nem volt még szülői? pl iskolatáska biztos szükséges,de az óvodai tornazsák maradhat.nem kell mindenből újat venni
Szia!
Könyveket vegyél csak, füzeteket ne! Undorító minősége van a füzeteknek. Én is régen olyat vettem mindig, de te se, és a gyereked sem fogja szeretni. Süni füzetet vegyél, rendes papírból, ne müanyagból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!