Candidával kapcsolatban tudtok nekem segíteni?
Ha a húst kiiktatod az ételéből az nem baj, de a tojást meg kellene hagyni.
Én nem azt csinálnám, hogy szinte minden ételt elvennék a gyerektől és leszűkíteni néhány ételfajtára, hanem minél több, minél változatosabb étrendet kialakítani, de ésszerűen. Mivel még kicsi, még lehet formálni az étkezését, de később nehéz lesz, mert túl nehéz lesz az étkezését úgy beállítani, hogy az megfeleljen a szervezetének, hogy megkapja a szervezete, az immunrendszere a megfelelő tápanyagokat és vitaminokat.
Öblítőt már jó ideje nem használok, drefttel és folyékony mosódióval mosok, pár csepp ecet öblítőnek, és még egy 21 perces sima vizes öblítés. fürdésnél kizárólag a mosakodókrémet használjuk, ami külön nekünk tartósítószer nélkül készül. ugyan így a testápolója is. kiütésekre is van kenőcs de amikor beteg, hiába kenem,nem múlnak.
Antibiotikumot kb. félévente egyszer kap, általában vírusos megbetegedései vannak, amiből van hogy 3-4 hét mire teljesen kimászik.
A savanyúságlé jó ötlet, utánna járok honnan tudnék szerezni, csak nem tudom meginná e és persze ne legyen benne tartósítószer. Kizárólag vizet és 100%-os gyümölcsleveket iszik, néha egy kis teát reggelihez. Úgy érzem, már kizártam minden lehetőséget, ezek a bőrtünetek viszont túl járnak az eszemen, nem tudom mi okozhatja de csak valami baktérium, és nem étel, csak hogyan lehetne erre rá jönni. Nem létezik hogy ennyi mindenre allergiás legyen, vagy igen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!