Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 lesz a kislányom 2 éves...

2,5 lesz a kislányom 2 éves kora ota szobatiszta de 3 hete vissza esett. Mit csináljak, mivel segíthetem?

Figyelt kérdés
3 hete vettük el tőle a cicit addig szopizott. Azotta napi 1-2 balesett becsuszik pedig már nagyon rég nem pisilt be. 2 éves 1 hetesen teljesen szobatiszta lett. Éjszakára is. Most nem tudom mit csináljak. Napi egy kétszer bepisil.
2010. febr. 25. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom a cici hianyzik a draganak.

Kerdezgesd tole nagyon sokszor napkozben, hogy lesz-e pisi.

Ha azt mondja nem, akkor is ultesd ra neha a wc-re, es hidd el fog pisilni!

Mindig nagyon-nagyon dicserd meg amikor pisil a wc-be.

Nincs mas otletem.

2010. febr. 25. 11:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszönöm a választ. Borzasztóan nehezen viseli ,hogy leválasztottuk. Sokkal sirósabb , érzékenyebb hisztisebb lett. Tuti a cici miatt. Annyira sajnálom :-( Nagyon haragszok magamra ,hogy eddig huztuk a leválasztást.. Biztos könnyebb lett volna neki is ha hamarabb kerül sor rá... :-( Most olyan rosszul érzem magam..
2010. febr. 25. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, biztos, hogy a cici hiánya okozza ezt. Az addigi biztonságát elvesztette, és ez így jön ki rajta. Milyen kis érzékeny! Próbálj meg még jobban odafigyelni rá a napokban, jobban szeretgetni, és dédelgetni, át fog esni ezen is, csak vissza kell szerezze a biztonságérzetét. Esetleg cumizik? Mert ha igen, azt három év körül már elég könnyen el lehet venni a gyerekektől.

Egyébként megkérdezhetem, hogy hogy szoktattátok ilyen hamar bilire/wc-re? Az én fiam 10hónapos kora óta pisil a bilibe, sokszor szól ha kaka/pisi van, de még nem mernék rá csak bugyit adni. Jövö héten már két éves lesz.

2010. febr. 25. 11:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Ő 15 hónaposan pisilt először bilibe. Nagyon megdicsértük s neki is tetszett a dolog.. Aztán igy minden nap többször ültettem rá. Reggel meg este már magától hozta a bilikét.Tavasszal pedig levettem a pelust kapott bugyikát. Az első 2-3 napban voltak balesetek aztán ritkultak s 23 hónaposan elmaradtak. Ekkor már csak éjszakára kapott pelust. Szülinapjára kapott egy nagy ágyat. Vettem rá pvc lepedőt s úgy döntöttem leveszem az esti pelust mert már rég ota üres volt reggelente. Levettem s egyszer sem pisilt be este. Most is csak napközben csuszik be neki..
2010. febr. 25. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!