Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki volt már Disneylandben...

Aki volt már Disneylandben vélemény?

Figyelt kérdés
Maximum hány éves korig ajánlott? Bármi tapasztalat?
2015. máj. 19. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi voltunk már 3 éve:)Egy 2 évessel és egy 5 évessel(lányok) Floridában:)Elképesztően élvezték,szerintem megéri elmenni,de nem kell olyan messze,a Párizsi ugyan olyan:)

A barátnőmék a 11 éves lányaikkal voltak és ők is élvezték,persze ez gyerekfüggő:)

És mi sem unatkoztunk a párommal,mellesleg már a látvány is nagyon szép szerintem:)

2015. máj. 19. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 voltam, amikor mentünk, húgom 10 és baromira élveztük! Bátyáimmal mentünk, akik már 30 év körüliek és nekik is nagy élmény volt :)
2015. máj. 19. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyan nem én voltam, hanem most nemrég egy barátnőm a kisfiával Pàrizsban. Tetszett volna nekik, de azt mondta minden játéknál óràkat! kell sorba állni, úgyhogy túl sok mindenre nem tudtak felülni. És azóta ezt még egy ismerősöm megerősítette.
2015. máj. 19. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi felnőttként voltunk, gyerek nélkül, de még nekünk is nagy élmény volt. Viszont 8-9 évesnél kisebb gyereket nem vinnék el, mert sok kicsit láttunk, akit már csak vonszoltak a szülők, illetve aludtak a babakocsiban, a tűző napon, sorbanállás közben. Tény hogy vannak kicsiknek való játékok is, de szerintem a kicsi úgyse fog rá igazán emlékezni.
2015. máj. 19. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Vigyetek vkit, aki sorban áll nektek. Párizsban 1 nap DW nem elég, kell a 2. 8 éves volt a fiam, tetszett neki.
2015. máj. 19. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
18 éves koromban voltam először és nagyon élveztem. Van kimondottan nagyoknak való rész is. A lányom 3 évesen volt, mar akkor is élvezte, mert a kedvence volt Goofy és találkozhatott vele. Azóta mar tényleg elfelejtette, de hozzánk közel van így el tudunk menni máskor is. Amúgy tényleg órákat kell sorban állni mindenhova, így vagy úgy érdemes menni, hogy több napot szán rá az ember, vagy valamikor télen, hétköznap. Mi nyáron hétköznap voltunk, tömegnyomor volt, persze érthető, a szünidő miatt.
2015. máj. 21. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!