A kaliforniai vagy a floridai Disneylandben szeretnék dolgozni hercegnőként. Milyen feltételek kellenek ehhez?
Szerintetek jó ötlet? Imádom a gyerekeket, a rajzfilmeket, a meséket, és persze szeretem a hercegnőket is. Szerintem könnyű munka legalábbis nem tűnik olyan keménynek.
Lécci csak normális válaszokat!!
13/L
A hercegnőknek meg van, hogy milyen magasságnak kell megfelelniük. Pl, hogy 5'4 és 5'7 között kell lenned, ami kb 163-170 cm. Emellett vékonynak kell lenned és szép arcod kell, hogy legyen (pl. nincs az orrodon egy hatalmas anyajegy). Angolul kell tudni, de előny ha más nyelven is beszélsz, (pl Amerikában a spanyol vagy a francia). El kell menni egy meghallgatásra, ahol meg kell tanulnod egy koreográfiát és megnézik az arcodat és ha ezeken a rostákon átjutsz, akkor felpróbáltatnak veled egy jelmezt, fel kell olvasni pár sort és van improvizációs feladat is. Amúgy a látszat ne tévesszen meg, mert nagyon kemény munka! Heti 6-7 napot kell dolgozni és állandóan mosolyogni és nem eshetsz ki a szerepedből, arról nem is beszélve, hogy félévente ugyan úgy el kell menned meghallgatásra, hogy megtarthasd a szereped és hidegben-kánikulában is kint kell állnod és mosolyogni a vendégekre.
Remélem segítettem valamit! :-)
P.S. Ha tényleg komolyan gondolod, akkor egy próbát szerintem megér, mert nincs annál jobb érzés, mint amikor örömet szerzel egy gyereknek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!