Törésnek milyen tünete van 12hónaposon? Sírna?
múlthéten(csüt v péntek) az ujjára " esett"(kapaszkodott volna, de megbotlott)
7 végén vettem észre hogy be van dagadva az ujja és "zöldes" árnyalatú
gondoltam elég borogatni, majd elmúlik
csakhogy még mindig be van dagadva és zöldes..
feleslegesen nem akarok neki tortúrát kórház, miegyéb
köszi utolsó
de szerintem erről így 4-5 napja lekéstem
ha időben feltűnt volna a baj, szerintem korábban kellett volna kennem
de egy égési sérüléssel is így jártam
volt hogy sírt, nem tudtam az okát, erre jópár nappal később vettem észre hogy két ujja között nagy égésnyom(valszeg a forró olajradiátorhoz ért)
néha el se tudom képzelni hogy tud olyan nyugodt lenni, nyugodtan aludni, én amikor leégettem az ujjam egy lábas jeges vízbe kellett lógatnom hogy tudjak tőle aludni..
Ezt én is feltettem magamnak párszor!! Néha olyan sérülésekkel hozzák őket minimális panasszal, hogy az agyam eldobom!! A szülőnek jobban szokott "fájni" mint a gyereknek!!
Csak egy pl..elesett a gyerkőc, kiugrott a kisujja, 90 fokos szöget zárt be a kézfejével oldalra. Egy mukkja nem volt, a doki úgy rakta vissza hogy AUCS volt de utána már röhögve mozgatta hogy juhhuuu újra működik 😄 azért sírt mert sínbe tettük és így nem rajzolhat...
a kis drága :D
csak ugye akkor honnan tudja az ember, hogy baj van, ha ilyen fakírok..
Ha torés lenne, akkor nagyon fájna mozgatásnál. Szerintem nem használná. Inkább zuzodás. Borogatni és jegelni kell.
A tesom a sebészeten van, mindig felhívom ha ilyen van. Szerencsére még torést nem éltunk át :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!