Használtok ilyen babakocsit: Baby Design Travel esernyőre csukható babakocsi? Bevált?
Szia!
Nekünk ilyen van, csak a sárga fekete változat.
Én nagyon szeretem, könnyű kezelni, és a váza is könnyű.
Kicsire összecsukható plusz a miénkhez volt lábzsák és esővédő.
Nekünk is ilyen van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ráadásul ott rendeltük amit linkeltél és rendesen kiszolgáltak. Ott is adnak hozzá lábzsákot és esővédőt is.
Sőt, én még vásároltam mást is és ingyen kiküldték.
Megvettük. Ha valakit ide dob a kereső, annak írom: bátran vegyétek meg, árban zseniális, minőségben 5pontból 4+.
Kényelmes, sok márkásabb kocsival szeben sokkal szélesebb (mi mérőszalaggal lemértük mindegyiket), fekvő pozícióba dőnthető. A lábzsákja nem meleg, de széltől, csepergő esőtől megóv, az esővédője maximálisan takar. NAGYON jól mosható, hamar szárad (nekem egyedül a meggyfolt nem ment ki). Bőven kiszolgál 2-3 gyereket is, mivel stabil, masszív a váza, ennek köszönhetpen 1-2 kg-val nehezebb, mint a nagyon olcsó változatok, de egy masziv baba alatt sem nyikorog. Szóval, mi NAGYON MEG VAGYUNK VELE ELÉGEDVE és a LÁNYUNK IS SZERETI!!!Ha van valakinek kérdése, bátran írjon'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!