Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Használtok ilyen babakocsit:...

Használtok ilyen babakocsit: Baby Design Travel esernyőre csukható babakocsi? Bevált?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 24. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Maga a márkája miatt érdekel, vagy úgy általában az esernyőre csukható sportkocsi?
2010. febr. 24. 17:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez a kocsi érdekel.
2010. febr. 24. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk ilyen van, csak a sárga fekete változat.

Én nagyon szeretem, könnyű kezelni, és a váza is könnyű.

Kicsire összecsukható plusz a miénkhez volt lábzsák és esővédő.

2010. febr. 25. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is hasonló van. Semmi gond vele.
2010. febr. 28. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekünk is ilyen van és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Ráadásul ott rendeltük amit linkeltél és rendesen kiszolgáltak. Ott is adnak hozzá lábzsákot és esővédőt is.

Sőt, én még vásároltam mást is és ingyen kiküldték.

2010. febr. 28. 21:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Megvettük. Ha valakit ide dob a kereső, annak írom: bátran vegyétek meg, árban zseniális, minőségben 5pontból 4+.

Kényelmes, sok márkásabb kocsival szeben sokkal szélesebb (mi mérőszalaggal lemértük mindegyiket), fekvő pozícióba dőnthető. A lábzsákja nem meleg, de széltől, csepergő esőtől megóv, az esővédője maximálisan takar. NAGYON jól mosható, hamar szárad (nekem egyedül a meggyfolt nem ment ki). Bőven kiszolgál 2-3 gyereket is, mivel stabil, masszív a váza, ennek köszönhetpen 1-2 kg-val nehezebb, mint a nagyon olcsó változatok, de egy masziv baba alatt sem nyikorog. Szóval, mi NAGYON MEG VAGYUNK VELE ELÉGEDVE és a LÁNYUNK IS SZERETI!!!Ha van valakinek kérdése, bátran írjon'

2010. nov. 28. 15:05
 7/7 anonim válasza:
Tudom, hogy a kérdezőnek már nem aktuális, de hátha valakinek segít a döntésben. Szintén ilyen babakocsit vettünk. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Könnyen iránytható, kezelhető, nagyon szép kivitelű babakocsi, praktikus megoldásokkal, tartozékokkal. Rendkívül jó minőségű a huzata. Egyszerű kinyitni, összecsukni, a háttámlája több pozícióba állítható, a babának kényelmes. A kupolája bővíthető, tökéletesen véd a napsugaraktól, hátul egy cipzár segítségével kinyitható, jól levegőzik. A kislányom jól érezi magát benne, neki is tetszik. Csak ajánlani tudom.
2016. júl. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!