Miért csinálhatja ezt a két és fél éves kislányom éjszakánként?
Figyelt kérdés
Mióta megszületett minden éjjel felébred,de nem is ezzel van a gond.Néhány hete vannak éjszakák,szerencsére nem túl gyakran,hogy elkezd valamiről beszélni(szerintem félálomban) és felhergeli magát,iszonyatosan sír, dobálja magát,csapkod.Nem tudom eldönteni,hogy álmában tesz-e ezt,vagy úgymond "dührohamot" kap.Elég ijesztő.Van,hogy azt ordítja nekem torka szakadtából,hogy menjek el,de most éjszaka pl.azt mondta kapcsoljak be mesét,majd azt üvöltötte,hogy mese de teljesen magán kívül,vigasztalhatatlanul.Mitől lehet ez?2015. máj. 13. 11:49
11/11 anonim válasza:
Márciusi bölcsi simán benne van még, de egyébként ahogy az egyik válaszoló írta, ezt ilyen korú gyerekeknél sok dolog okozhatja. A túlzott fáradtság az egyik ok, próbáld előbb letenni. A másik pedig az idegrendszer, ami még éretlen ahhoz, hogy a sokmindent feldolgozza. Akkor sincs teljesen ébren, ha úgy tűnik, és akkor se, ha beszél veled. Vagy felébred világostól, vagy ha kimentek a szobából, csak akkor lehet, hogy egy órán át se alszik vissza, vagy elkapod az első max fél percet, puszilgatod, simogatod, ahogy megnyekken - az utóbbi azért szokott segíteni, mert ha nagyon gyorsan visszanyugszik, akkor nem pánikol be a félálomban hallott saját üvöltésétpl, sírásától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!