Engednétek, hogy a gyereketek egy olyan kisfiúval barátkozzon, akit 2 meleg férfi nevel? Ha igen, akkor akár át is engednétek hozzájuk játszani?
Egy tegnapi kérdés kapcsán merült fel ez bennem. Abban a kérdésben az egyik válaszoló azt hozta fel a melegek általi örökbefogadás ellen, hogy a gyereknek nem lennének barátai, mivel a többi szülő nem engedné, hogy barátkozzanak vele. Nos, érdekelne, hogy tényleg így van-e.
Egyébként én is szeretnék majd idővel gyereket vállalni.
26/F (meleg)
semmiképpen, hiszen tudvalevőleg meleghullámok alapján fertőző betegség.
Viccet félretéve. egy egymást szerető és kedves meleg pár gyerekével barátkozni sosem lehet olyan káros, mint egy egymást kikészítő, durva, veszekedős, sértegető, primitív de ugyan hetero pár gyerekének a társaságát keresni. - az utóbbitól óvd! - majd :)
Természetesen átengedném a gyereket.
Büszke lennék rájuk,mert a boldogságot választották,és nem a bujdosást,a hazugságot!
Sohasem fogom megengedni.
Szerintem nem normális és természet ellenes dolog a homosexualitás
Pont, hogy lehet nevelni - terelni homosexualitas felé embereket.
Pl csak pink szinű játékokat adunk, vagy férfiak nőiesen viselkednek mellettük.
Az, hogy te meleg vagy, a te ügyed, hidegen hagy, nem tatalak kevésbé embernek - ezért nem is vagyok homofób.
Viszont elkerüllek, és elvárom hogy a gyerekem is elkerüljön, na ehhez meg neked nincs semmi közöd.
Utálom amikor egy társadalom rám akar kényszeriteni természetellenes dolgokat, nyilván neked ez az érdeked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!