én főleg ebéd után mindig kérdezem kaka van? és amikor van akkor mondom, magyarán tanítoma kifejezésre, arra hogy ezért most pelust csrélünk stb eleve, hogy tudata legyen rőle ne csak ösztönből csinálja.
később napi egyszer bilire ültetem megint valahogy ebéd uténi időpontban. csak hogy szokja.
ha sikerül bele, természetesen fogom kezelni, hogy tudja ez a normális,természetes, nem fogok rendkívüli örömmámorban kitörni.
Az én fiam megül a bilin 8 hónapos kora óta, de van mikor van termék van mikor nincs.
De ő sose ül rá egyedül a bilire , de még nem is szól, nem is mutatja hogy kéne .
Pár alkalommal mikor bekakilt a pelenkába akkor elkezdte csapkodni a pelenkáját.
Amúgy az én gyerekem 20 hónapos lesz hónap végén.
lehet még nem látja a bili és végtermék közötti összefüggést, ezért is tartom fontosnak, hogy a tudaotítással kell kezdeni
nem gagyogja még hogy "kaka" vagy büdi? nem nevezi meg?mert akkor tuti nem tudatos még
Nem beszél még semmit.
Néha mond szavakat de minket nem ismétel, nem tudom hogy amikor mondja összeköti e valamivel vagy csak valamikor hallotta és eszébe jutott.
Nagyon értelmesen viselkedik de beszélni nem akar.
Amikor mondom neki hogy ott van a cumisüveged a tv előtt keresd meg ,akkor odamegy érte és megfogja és már iszik is.
Akkor a leggyorsabb, ha ő kéri.
Ovi előtt kell, ha addig nem szobatiszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!