Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megérzik a nagyobb tesók, ha...

Megérzik a nagyobb tesók, ha közeledik a szülés? Tapasztalatok? Vagy csak kamuztak nekem.

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk nem érezték meg, pedig a nagyok már kamaszok :))) De, mikor kisebbek voltak, akkor se éreztek semmit, ha jött a kistesó.
2010. márc. 2. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tuti mert a három és fél éves lányom odabújt hozzám amikor megindult a szülés és azt mondta, hogy tudom, hogy jön a tesó!!!

És előtte napokig(2-3napig) mindig bújt a hasamnak és mondogatta hogy nemsokára kijössz, tesó:-)

2010. márc. 2. 14:16
 3/8 anonim válasza:
Az én fiam nem érezte meg, de a mai napig utálja a hugát pedig a lányom már négy éves. Azt mondta a pszihológus, hogy már nem is fogja őt elfogadni mert betolakodóként tekint rá.Remélem te szerencsésebb leszel mint én.
2010. márc. 2. 22:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Jajj,sajnálom,hogy igy áll a tesóhoz a fiad,kicsit megijesztettél most.Hány év van köztük?
2010. márc. 3. 08:02
 5/8 A kérdező kommentje:
A többieknek is köszönöm a válaszokat:)!!
2010. márc. 3. 08:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 20 hónapos és szerintem érzi, már nagyon sokat mondja hugi. És annyira kedves hozzám, mindig bújik ölelget pedig eddig nem volt ilyen. 10 nap és szülök.

Nálatok is most ilyen szitu van?

2010. márc. 3. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam én is megkérdezni...

Lányom 20 hós, elvileg tegnap szültem , és 2 napja borzalmasan kibírhatatlan volt. De ettől függetlenül imádja a kistesót, sokat emlegeti, puszilgatja, simogatja a hasam. Én hiszem, hogy megérzik:-)(a picik, nem a kamaszok)

2010. márc. 3. 16:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Nállunk nem emlegeti,de ha beszélünk róla akkor pozitívan beszél róla.A kisfiam 25 hós most és 11.-ére vagyok kiirva.Elég anyás lett pár hónapja:).Bocsánat,ugy akartam irni,hogy a nagyobb tesók a pár évesek.:)
2010. márc. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!