Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire kell figyelni, ha kisgyer...

Mire kell figyelni, ha kisgyereknek veszunk napszemuveget?

Figyelt kérdés
Vennek a 4 evesemnek, de abszolut nem vagyok jaratos a napszemuvegekben. Milyen jelzesek vannak rajta, mire figyeljunk oda?
2015. ápr. 29. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Optikaban kell venni, nem drogeriaban. 10-20e körüli összegre keszulj
2015. ápr. 29. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen optikában vedd,szakembertő.Az biztos,hogy 100% UV szűrőt tartalmaz.És berendezés7k ban,amin ezt le lehet mérni.A sportboltokbam,márkaboltokban is lehet jókat kapni,de sok esetben csak a nevet fizeted,a márkát,a lencse pedig semmire nem jó.És ott berendezések sincsenek,hogy megnézzék neked.
2015. ápr. 29. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is az optikát ajánlom. Mindig olcso szemuveget vettem aztán nem hordtam mert ugysem ér semmit. Csak annyira fényérzékeny lettem hogy nem sajnáltam 17 ezret szemüvegre de annak tenyleg van is értelme, nem csak dísz. Eg és fold a különbség tényleg.
2015. ápr. 29. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat,csak telefonról írtam,remélem azért érthető volt.:)
2015. ápr. 29. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha feltétlenül akarsz napszemüveget, akkor csak minőségit. A pár száz forintosak nagyon károsak tudnak lenni. Nem csak, hogy nem szűrnek megfelelően, de még a látását is ronthatják. Alapvetően a gyerekorvosunk szerint a gyerekeknek nem való napszemüveg, de ha feltétlenül akkor és úgy akarunk kimenni, hogy muszájnak érezzük, akkor csak magas minőségűt szabad használni.
2015. ápr. 29. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon drága szemüveget nem érdemes kisgyereknek venni, mert elveszti, eltöri, vagy eleve nem hajlandó esetleg hordani. Én dm-ben vettem az 5 évesnek, szerintem teljesen rendben van, nem gondolom veszélyesnek a szemére. Viszont sokszor leveszi, elhagyja, ezért ha teheted simléderes sapkával oldd meg a fényvédelmet ha tudod, mert sokkal praktikusabb. Én a kocsiban szoktam ráadni a lányomra, mert semmilyen árnyékoló nem vált be igazán, és vakítja a napsütés. Egyébként nem tud vigyázni vagy odafigyelni a szemüvegre.
2015. máj. 2. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha olyan jól megy nektek,akkor vegyétek az optikában a 10-20 ezres napszemüveget, ami jobb esetben 1 nyarat kibir, mert vagy eltörik, vagy kinövi jövőre. Nekünk bevált a DM-es ezervalamennyis is, 100% uv szűrős , az szerintem nem gagyi minőség, csak saját márkás,azért annyi...
2015. máj. 6. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!