Mit tegyek, hogy jobban menjen?
szerintem csinálhatnál egy kiéheztetést, sok gyereknél beválik.
nem diktálod bele, nem eteted, csak leülteted az asztalhoz, eszik amennyit eszik, ha játszik az étellel akkor mehet az asztaltól. estére már nagyon éhesek szoktak lenni és megtapasztalják ok-okozati összefüggést, ergo ha nem esznek, éhesek lesznek és ugye nincs kaja, csak kajaidőben, legalábbis az oviban így lesz. pont ezért szoktak is enni ott :) a másik meg a csordaszellem, ha látják, hogy a többiek esznek akkor ők is... :)
Az én lányom pont ilyen. Ovis már, de itthin folyamatosan r szólok, hogy "egyél". Még akkor is, amikor már eszik, annyira hozzá szoktam.
Az oviban nincs ilyen gons. Én is féltem attól hogy nem fog egyedül enni. De tévedtem.
Nem lett szuperevő azóta sem. De már tényleg megszoktam.
Egy személyes tapasztalatot szerettem volna írni.
Bocsánat, hogy beleszólok, hiszen nincsen gyermekem.
Amikor én kicsi voltam, az én anyukám is aggódott, hogy én vagy alig eszem, akkor meg semmiképpen nem akartam enni, amikor annak ideje volt.
Aggódó édesanyám elvitt az orvoshoz, aki gondos vizsgálat után közölte, hogy a semmilyen más bajom nincsen, mint amit eddig is tudtak.
"A gyerek szól, ha éhes"-mondta a doki.
Mindehhez képest jelenleg 180 cm és 80 kg vagyok, így minden bizonnyal ha a gyermek eszénél van: szólni fog, ha üresnek érzi a gyomrocskáját.
Tudom: 36 év alatt rengeteget változott a világ, de ebben csak nem változott túl nagyot.
Ugyanakkor az is egyfajta "megoldás" volt, hogy anyukám a lakás különböző pontjaira tányérokon kis katonákat, falatokat tett ki, amiket arra járva, arra szaladgálva nagy előszeretettel eszegettem meg.
Nem ideális megoldás, de jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!