Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan öltözködnek a mai 27...

Hogyan öltözködnek a mai 27 éves anyukák?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 28. 14:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Babakocsi tologatashoz farmer, edzocipo, pulcsi. Esetleg szoknya, harisnya, de lapostalpu. Jatszoterre detto, mert ugyis homokos leszek, meg melle ulok. Ha a csajokkal kimozdulunk, akkor csinosabban, illetve ha a ferjemmel megyunk kettesben akkor is valami magassarkus, szoknyas cucc. Szerintem a nem anyukak is igy oltozkodnek, max kicsit tobb a farmeres idoszak :-)
2015. ápr. 28. 16:12
 12/16 anonim ***** válasza:

farmer, póló (szűk szabású nőiesebb) vagy ujjatlan trikó (top) és papucs vagy balerina cipő...tehát sportosan...

28 éves vagyok, 55 kg

2015. ápr. 28. 16:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, ahogy addig, persze figyelembe véve az esetleges testi változásokat.

Én 26 évesen szültem, előtte nagyon durva csípőnadrágokat hordtam rövid felsővel (ez már lassan 10 éve volt... :)

A hasam sajnos nem ment le, meg pár csík is lett rajta, így aztán eszembe sem volt kirakni, tehát ebből a szempontból változott az öltözködésem.

Most már szabályosan zavar, ha egy felső nem ér le az övem alá :))))

2015. ápr. 28. 19:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az utolsó válaszolóval nagyon egyet értek, én is így vagyok vele most.

2015. ápr. 29. 07:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Huh hát nállunk nagyon változo.Láttam anyukát magassarkuban babakocsit tologatni,szoknyában bluzban,láttam sportosat,lepukkantat izléseset,nem tul izléseset.....Én magam sportosabban vagy farmer -nöcisrbb felső lapos cipőben jarok.Mert van egy örökmozgo 13honaposom. A furcsa az volt mikor mentunk vadasparkba,és egy masik anyuka szintén 13hossal magassarkuban jött a masfél orás körútra.Ő tudja mi kényelmes de parszor beakadt a cipősarok ide oda....Na de ( lényeg..Nállam a fehér és nagyon vilagos szinű darabok a szekrény alján porosodnak,ill a magassarkuak is.A csinibb rucikat csak alkalmakkor veszem elő.Nem akarom hogy tönkremenjenek a játszásban. Szoknyát csak ha nem biciklizunk. Szoval, változott a ruhatáram, illetve van egy két olyan darab amit csak akkor veszek fel ha hordozokendőben van a lányom.

Jah meg ugye nem V.ben dekoltált felsők mert vagy lehajolasnal belátnak(egy totyogohoz sürün kell) Vagy mikor felveszem a ruhammal jatszik és megint csak minden kilátszik....

2015. ápr. 30. 14:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.városban nem szokták megszolni a masikat,faluban kisvárosban szokás.Nállunk,(közepes város 17000fő) szinte mindenki ismeri szegről végről a szembejövők felét, nem szoktuk megszolni semmiért a masikat.sőt, a magassarkuban 2honapos babát tologatora kifejezetten irigykedtem,mert mikor 2hos volt a lányom járni alig volt energiám nemhogy magassarkuban lófrálni. És jol kinézni nem csak normálisan.De volt akinek ehez sem volt.Ugyhogy ha megnézzük a szembejövőt,az nem feltétlen rossz. Viszont falun...huu alig mentek el melettem par métert ujjal mutogattak a hordozokendőben szuszogóra...hogy huu há azt nézd,elkényezteti,stb.A masik anyuka meg tipptopp kinézettel tologatta a babakocsit diszsminkben (le a kalappal azok előtt akik szülés után ugyanolyan jol nézbek ki mint előtte)arra meg azért hogy biztos keveset foglalkozik a gyerekkel ha van ideje magával ennyit foglalkozni. És ezt mind ugy hogy hallottuk. mindketten. Na hát megehet nézni mindkét gyerek okos értelmes jol fejlődő kiegyensulyozott totyogo.

Ezektől nem ke félni meg adni se rá mert puszta irigység.

Mikor miért.Ugyhogy ha nem szakadt bűdös a ruhád akkor teljesen mindegy mit veszel fel.A lényeg hogy jol érezd magad.Ha épp ugyanugy csipőnacit akarsz toppal hát tedd azt, a kutya se fogja nézni városban, faluban meg nem kell vele törődni.

Ha slamposan,ha sportosan csinosan elegánsan....tökmindegy.

27éves anyuka

2015. ápr. 30. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!