Náthás, hurutos köhögéésel vinnétek oviba, ha nem annyira vészes az 5 évesnél?
Kedves 9-es.
Én elmondom,hogy az én gyerekem meg 6 alkalommal volt kórházban mert annyira megszenvedte a közösségi vírusokat hogy mindig lett valami olyan baja,aminek a kezelése nem ment otthon.Akkor én is haragudtam,mert hogy miért viszik a taknyos gyereket? Ha mindenki csak az egészségeset vinné,nem lenne baj.Én nem tudtam dolgozni,2 évig otthon meresztettem a seggemet,mert állandóan betegek voltunk.Aztán mikor a gyerek is megerősödött,már nem hezitáltam rajta,örültem,hogy csak kicsit taknyol,kicsit köhög,és vittem!Úgyhogy átérzem azt amit írsz,csak most már lesz@rom,mert örülök,hogy nem egy fizuból kell tengődni.
Másrészt az orvos nem fogja otthon tartani,most hogy kötelező lesz az ovi,majd meglásd,nem fogják kiírni a gyereket ennyivel.
nekem ma pont ezért maradt itthon a fiam,a héten nem megy
jövő héten megyünk négy napra kirándulni,és tudom,hogy most csak kicsit beteg,de ha beviszem ráfertőződik valami komolyabb,és nem lesz a kirándulásból semmi
de nem csak most tartom itthon,ha ilyen van.tudom,hogy rosszabbul jövünk ki belőle.mert sajnos más beviszi akkor is,ha zöld takony lóg az orrából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!