Kisgyereknek engedjem, hogy bejöjjön velem a vécére?
Figyelt kérdés
Nem az enyém a gyerek, csak néha vigyázok rá. Eddig csak 1-2 órákat voltam vele egyszerre, szóval kibírtam vécézés nélkül, de most majd egész hétvégén ott leszek, és ugye akkor nyilván muszáj lesz vécére menni. Majdnem 2 éves, és ha csak egy percre nem nézek oda, szétkapja az egész házat, úgyhogy nem tudom, kint merjem-e hagyni, amíg elvégzem a dolgot. Viszont épp meglesz a havim, és azt se igazán akarom, hogy végignézze a gyerek, ahogy a véres betéteket kicserélgetem. Mit tanácsoltok?
Jarokaja*. Elnezest az elutesekert. Remelem, igy is ertheto volt...
2015. ápr. 21. 22:40
12/23 anonim válasza:
Fiam másfél éves, és vannak dolgok amiktől elbambul (kedvenc mese, rég látott játék, vagy épp valami újdonság)! Én úgy megyek wc-re hogy nyitva hagyom az ajtót, így oda tud szaladni ha akar, de általában lefoglalom valamivel. Vagy odaszalad, és megkérem hogy keressen meg egy játékot/könyvet...stb.
Én már hallottam borzalmas etetőszékes balesetekről (ahogy az egyik válaszolónál is megtörtént), így soha nem hagytam/nem fogom felügyelet nélkül hagyni benne.
Lehet beszereznék egy walkie-talkie-t és elzavarnám a gyermeket a legtávolabbi pontba a wc-től, közben azon kommunikálnánk, így nem lenne ideje szétpakolni...vagy nem tudom. :) Leleményesnek kell lenni!
2015. ápr. 21. 22:48
13/23 anonim válasza:
Kiságya nincs? Oda be tudod tenni de ha nem esetleg ki lehet próbálni, hogy amikor ki kell menned akkor mond aazt, hogy te most bemész és azt játszátok, hogy neki meg az ajtó előtt kell maradnia, nem tudom mennyire beszél de addig szóval tartod, vagy igérsz neki valami ajándékot ha megvár ott. Vagy kérdezd meg anyukát hogy csináld.
2015. ápr. 21. 22:50
14/23 anonim válasza:
Amikor a húgom volt kicsi úgy oldottuk meg, hogy egy törölközőt terítettünk az ölünkbe, hogy ne lássa. A bugyit meg kb lábszárközépig kell letolni, hogy ne kenj össze semmit. A többi csak ügyesség kérdése
2015. ápr. 21. 23:37
15/23 anonim válasza:
A lányomat simán járókában/rácsos ágyban lehet hagyni egy kezébe nyomott játékkal akár 20 percre is.
Rácsos ágya sincs? Vagy bébikarám?
2015. ápr. 22. 07:51
16/23 anonim válasza:
Leülteted a földre, kisasztalhoz,vastag zsírkréta, lapok, rajzol addig.
2015. ápr. 22. 09:32
17/23 anonim válasza:
Anyukát kérdezd meg, hogy szokta
2015. ápr. 22. 10:14
18/23 anonim válasza:
Ne engedd, tedd olyan helyre, ahol nem lesz baja. Azt a tíz percet kibírja, max. ordít.
Az én bébiszittelt kisfiam is elvan, míg cserélek, meg esetleg nagywc-zek. Bár kiabál, meg néha sír, hát ez van.
2015. ápr. 22. 19:35
19/23 anonim válasza:
1. már leírta, hogy hosszabb időre van szüksége
2. azt is leírta, hogy nem ordítás a baj, hanem a rongálás, vagy hogy veszélybe sodorja magát a gyerek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!