Nagydolog nagy gond?
Figyelt kérdés
Kisfiam 4 éves lesz. A székletével vannak gondjaim. Kedden nagy wc-zett utoljára rendesen. Pénteken érte kellett mennem az oviba mert üvöltve sírt, hogy fáj a hasa, nem evett nem aludt. Mire oda értem nagy nehezen aludt kicsit. Elvittem wcre. Egy kevés széklet jött de nem sok és azóta sincs semmi. Nem tudom mit csináljak vele.2015. ápr. 19. 22:57
11/14 A kérdező kommentje:
Most várom a kúp hatását.
2015. ápr. 20. 19:35
13/14 A kérdező kommentje:
Hát a kúptól egy pici darabka jött aztán ivott meleg tejet meg beült a kádba jó meleg vízbe pancsolni és ettől beindult végre. Úgyhogy sikerült. Köszi mindenkinek. Kiváncsi vagyok, hogyan tovább.
2015. ápr. 20. 21:52
14/14 anonim válasza:
Sok gyümölcs, szilva, őszibarack, alma. Ha nem érett gyümölcsként, akkkor a lekvárja, vagy rostos ivóleve. Nálunk is voltak hasonló problémák. Azóta például minden pénteken veszek rostos kajszi levet, és azt kínálom inni. De nagy kertünk van, sok befőttet tettünk el, az uzsonna, vagy hétvégéna tízórai is mindig gyümölcs. Olyan gyümölcs, aminek sok rostja, sok pektinje van.
Amúgy az én gyerekem még a jétékot is sajnálja néha abbahagyni, és amiatt szorongatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!