Másnak is így viselkedik óvodás gyereke?
Figyelt kérdés
Néhány hónap múlva lesz 6 éves, de úgy viselkedik, mintha kamaszodna... Felesel, ha valamiért rászólunk, bevonul a szobájába, és becsapja az ajtót, akaratos.2015. ápr. 19. 20:55
11/15 anonim válasza:
8-as vagyok
Szoval nem csak az én gyerekem akar elkoltozni :)
12/15 anonim válasza:
Lányom is megprobál feleselni de rászolok hogy feleselni tilos ,ajtot nem csapkod szerencsère,de durcás ès mèrgesen nèzek arc szokott lenni .5 èves .
13/15 anonim válasza:
Én azt hittem nálunk ez teljesen kimarad, olyan kedves, aranyos, szófogadó (volt), míg mások 5-6 éves gyerekeikre panaszkodtak. Most lesz 7 éves, szerintem később érő típus, mert most jönnek ezek elő. Azt hiszi, hogy ő milyen okos, szép, aranyos közbe meg a legnagyobb baromságot is kimagyarázza. Bármit mondok neki ahhoz tuti van valami kommentje, csak hogy az övé legyen az utolsó szó. Ha megkérem valamire, eddig egyből megcsinálta most húzza a száját, könyörögni kell, 10x elmondani. Sokszor tiszteletlen ami nem volt rá jellemző és flegma is. Sokszor bepukkad a semmin, ilyenkor jót nevetek rajta és azon még inkább behergeli magát:). Én csak röhögök sokszor rajta. Félek én is mi lesz később, próbálom azért kordában tartani, de az a baj hogy a nagyszülők meg mindent megengednek neki.
14/15 A kérdező kommentje:
Pont így viselkedik! Félek mi lesz később...
2015. ápr. 21. 20:36
15/15 anonim válasza:
Az enyém még csak 3 éves, de már bevágja az ajtót és duzzog. Akaratos is, és neki is vannak beszólásai, pl. Hagyuk már a témát! A múltkor elmondta, hogy azért nem fogad szót, mert neki nem jó, amit mi szeretnénk tőle! Pl rendrakás. A férjem és én is elég makacsok vagyunk, szóval volt kitől örökölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!