3 évesen beadnám oviba, de még nem tudom hová. Sztetek több oviba is írassam be, vagy előbb nézzem meg őket és válasszunk?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 20:47
1/6 anonim válasza:
Mivel az ovikban egyébként is helyhiány van, így nem korrekt több helyre is beíratni, mert más gyerektől veszed el a helyet. Nézz körül, válassz ki egyet, és vidd oda. Ha esetleg végképp olyan gondjaid lennének az óvodával pár hónap vagy év után amit lehetetlen orvosolni, akkor majd átíratod másikba.
2/6 anonim válasza:
ha több oviba iratod be nem fogják felvenni csak a körzetesbe, oda meg amúgy is felvennék. Mert amikor a beiratás van, megkérdezik beirattad e máshova és automatikusan hátrébb sorolják ha igen.
Mindenhol helyhiány van, ha jó ovi akkor különösen, úgyhogy nem igen lesz lehetőséged válogatni.
3/6 A kérdező kommentje:
Tapasztalta már valaki, hogy emiatt később vették fel? És vajon minden anyuka ilyen őszinte??? Nem akarok ovit váltani, de felesleges konfliktust sem...
2010. febr. 20. 21:44
4/6 anonim válasza:
Szia, a mi ovinknál, aki NEM volt köretes, azt elküldték, nem is jelentkezhetett oda. Túljelentkezés van a kerületben és mindenki a lakcímkártya szerinti körzetbe jelentkezhetett. Ha nagyon másik ovi tetszene, mint ahová tartoztok, szerezz be ideiglenes bejelentett lakcímet magadnak és a gyereknek.
5/6 anonim válasza:
Szia, mi is beíratás előtt vagyunk, és ma hallottam, hogy nem jó több helyre beíratni, mert ezt az ovik egymás közt is "ellenőrzik". szerintem először érdeklődj körbe, és oda irasd be, amelyik szimpi.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nálunk 4 ovi van a lakótelepen,3 helyre elmentünk a nyíltnapra.
A körzetesbe muszáj volt beíratni,de beiratkoztunk oda is,ahova szerettünk volna járni.
Az óvoda vezetők megbeszélik a felvétel előtt,ne aggódj,nem veszed el mások helyét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!