Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt az a játék, amire...

Mi volt az a játék, amire kisebb korodban nagyon vágytál (oviban, barátnőnek, barátnak volt), de soha nem kaptad meg?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 11:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

En tulajdonkepp mindent megkaptam, amit szerettem volna, Barbie babam is volt, de babahazam nem. Nem kertem sosem amugy, csak vagytam ra magamban 😃

A masik a fodraszbaba volt, tudjatok csak a feje volt a babanak, es fodraszkodni, sminkelni lehetett. Ezt csak reklamban lattam, senkinek sem volt.

Gameboy-t sem kaptam, helyette kvarcjatekaim voltak, de nagyon szerettem volna cserelhetos, kazettas jatekot 😃

33/N

2015. ápr. 19. 13:04
 22/31 anonim válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy miért "nem hasznos" a válaszom? :)
2015. ápr. 20. 08:12
 23/31 A kérdező kommentje:
Érdekes, kinek mi :)
2015. ápr. 24. 20:56
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Én kisiskolás koromban egy Commodore 64 számítógépet szerettem volna, de nagyon. :) A barátnőmnek volt, és rengeteget játszottunk vele, nagyon jó volt. Az volt a mai játékgépek elődje, botjoystick-kal, meg hajlékonylemezekkel... Meg persze fekete-fehér monitorral. :)

A kisebb vágyaim (nekem is volt vágyam a Ghost Castle, meg a Varázsfazék társas, amit mások is írtak már) többnyire mindig teljesültek, Barbie-jaim is voltak, még esküvőt is csináltunk nekik, és anyukám varrt neki meseszép menyasszonyi ruhát, meg Kennek öltönyt. :) De a számítógép az sajnos nekünk túlságosan drága volt, mivel anyu minket egyedül nevelt, apum kiskoromban meghalt. :(

2015. ápr. 24. 22:45
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
ülős babakocsit tologatni. kaptunk egy nagyobb komolyabb fekvőset, de az messze nem volt ugyanaz(de azt még 8-osan ballagás-gyakorlás napján is kivittük utcára bnőmmel :))felnőtten tudtam meg, hogy tesóm nagy álma is volt az ülős babakocsi és neki is nagyon hiányzik. írta fentebb valaki a füzetek, könyvek borítóit, errő jut eszembe nekünk komolyan a kimaradt tapétával kellett befednünk, de mihelyst észrevettem, hogy nem égő a suliban, senki nem figyeli, rögtön túl is voltam rajta.
2015. ápr. 24. 23:43
 26/31 anonim ***** válasza:
*amúg yneke, ,ost az igazi babakocsimmal is sokszor eszemben van hogy végre van ülős babakocsim :)
2015. ápr. 24. 23:46
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem rá, hogy lett volna ilyen. De arra emlékszem, hogy hosszú évekig sóvárogtam egy barbiház után, és mire megkaptam, már 10 éves voltam, épp kinövőben a babázásból, és úgy éreztem "hát most kellett ezt megvennetek? ennyi év hiábavaló könyörgése után? most már minek?" Ott ülök a karácsonyi fotón a háromszintes rózsaszín barbiház tövében és sértődötten fancsali képet vágok. Szegény szüleim. Biztos más reakcióra számítottak. Az én lányom most 6 éves, és én biztos nagyon szomorú lennék, ha így reagálna bármilyen ajándékra.
2015. ápr. 25. 04:13
 28/31 anonim ***** válasza:

görkori.

azt valamilyen alkalomra kaphattam volna,de sajna a szülinapom télen van és mindig azt mondták h télre minek...

aztán felnőttként vettem magamnak:))

ghost társas,kvarcjátékok,bicikli,ezek se voltak:(

2015. ápr. 25. 07:31
 29/31 anonim ***** válasza:

21-22 éve volt aza BIP PEN nevű sárga mágneses tollszerűség,és foglalkoztató füzetek hozzá. Volt egy kérdés a munkafüzetben két válasszal,mindkettő mellett egy fekete mágnespont. Ha a helyes válaszra rámentél a bip pennel akkor zölden világított,ha a helytelenre,pirossal.

Sosem kaptam pedig nagyon szerettem volna..

Viszont én kaptam Ghost Castle-t :-)))))

2015. ápr. 25. 07:35
 30/31 anonim ***** válasza:

Nekem volt BIP PEN-em :) Az első nap szétszedtem atomjaira, csak hogy lássam, hogy működik. Összerakni már nem tudtam, így nálam egy napot élt :)

Viszont Ghost Castle társasom nem volt, nem is vágytam rá, csak a reklámja rémlik.

2015. ápr. 27. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!