Mi volt az a játék, amire kisebb korodban nagyon vágytál (oviban, barátnőnek, barátnak volt), de soha nem kaptad meg?
En tulajdonkepp mindent megkaptam, amit szerettem volna, Barbie babam is volt, de babahazam nem. Nem kertem sosem amugy, csak vagytam ra magamban 😃
A masik a fodraszbaba volt, tudjatok csak a feje volt a babanak, es fodraszkodni, sminkelni lehetett. Ezt csak reklamban lattam, senkinek sem volt.
Gameboy-t sem kaptam, helyette kvarcjatekaim voltak, de nagyon szerettem volna cserelhetos, kazettas jatekot 😃
33/N
Én kisiskolás koromban egy Commodore 64 számítógépet szerettem volna, de nagyon. :) A barátnőmnek volt, és rengeteget játszottunk vele, nagyon jó volt. Az volt a mai játékgépek elődje, botjoystick-kal, meg hajlékonylemezekkel... Meg persze fekete-fehér monitorral. :)
A kisebb vágyaim (nekem is volt vágyam a Ghost Castle, meg a Varázsfazék társas, amit mások is írtak már) többnyire mindig teljesültek, Barbie-jaim is voltak, még esküvőt is csináltunk nekik, és anyukám varrt neki meseszép menyasszonyi ruhát, meg Kennek öltönyt. :) De a számítógép az sajnos nekünk túlságosan drága volt, mivel anyu minket egyedül nevelt, apum kiskoromban meghalt. :(
görkori.
azt valamilyen alkalomra kaphattam volna,de sajna a szülinapom télen van és mindig azt mondták h télre minek...
aztán felnőttként vettem magamnak:))
ghost társas,kvarcjátékok,bicikli,ezek se voltak:(
21-22 éve volt aza BIP PEN nevű sárga mágneses tollszerűség,és foglalkoztató füzetek hozzá. Volt egy kérdés a munkafüzetben két válasszal,mindkettő mellett egy fekete mágnespont. Ha a helyes válaszra rámentél a bip pennel akkor zölden világított,ha a helytelenre,pirossal.
Sosem kaptam pedig nagyon szerettem volna..
Viszont én kaptam Ghost Castle-t :-)))))
Nekem volt BIP PEN-em :) Az első nap szétszedtem atomjaira, csak hogy lássam, hogy működik. Összerakni már nem tudtam, így nálam egy napot élt :)
Viszont Ghost Castle társasom nem volt, nem is vágytam rá, csak a reklámja rémlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!