Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt az a játék, amire...

Mi volt az a játék, amire kisebb korodban nagyon vágytál (oviban, barátnőnek, barátnak volt), de soha nem kaptad meg?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 11:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Haha.... Jenga..... Nemrég vettem a gyereknek, de igazából magamnak:-) a másik a Ken......karácsonyra akartam kiskoromban. Sok mindent megkaptam, de ez valahogy kimaradt....
2015. ápr. 18. 13:32
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Én Barbie-t akartam, az igazi, rózsaszín ruhás, szépséges királylány babát. Mindenkinek volt ilyen babája, háza, rengeteg ruha, cipő, készletek, csak nekem nem.

Kaptam Barbie-hoz hasonló babát, csak az ócska, kínai gagyit, aminek nem hajlott a lába és csúnya volt a haja.

Szégyen, vagy sem, egyszer vettem magamnak egyet, felnőttként. Eltettem, hogy majd ha kislányom lesz, kiélvezem a babázási szenvedélyemet. Fiaim lettek, a baba a szekrényben áll, néha előveszem, kicserélem a ruháját, vagy varrok neki egyet.

A testvéreim mindig legót akartak, ők sem kaptak ilyen drága játékot. Ma inkább leülnek és játszanak, építenek a fiaim legóiból a "gyerekkel játszunk" címszó alatt.

Voltak apró felvillanások, hogy miket szeretnék, de annyira, mint azt a babát, soha, semmit nem kívántam úgy.

2015. ápr. 18. 14:16
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Én egy Hotel társast szerettem volna :)

Meg lovagolni szerettem volna nagyon megtanulni, de nem volt rá lehetőségem gyerekként.

2015. ápr. 18. 15:03
 14/31 anonim válasza:
65%

Action Man.

Megkaphattam volna, de mindig féltem kérni... Igazi "csajos lány" voltam, folyton rózsaszínben, babákkal körülvéve. Amit akartam, mindig megkaptam.

Viszont ezt sosem kértem, mert úgy éreztem, hogy "ciki", ha lány létemre fiús dolgokkal játszom.

2015. ápr. 18. 15:31
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Sütibabára vágytam nagyon,sosem kaptam meg.

A másik nem játék,de arra is nagyon vágytam. A többieknek mindig volt a füzetein,könyvein szép borító csajos, kislányos színes...nekem mindig a gagyi volt,ami csúnya még is volt.

2015. ápr. 18. 18:39
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ghost castle társasjáték. Annyira szerettem volna egyet. Az osztálytársamnak volt és nem vigyázott rá, kb 2 hét alatt szétszedte és kidobták. A szüleim nem szerettek társasozni, mindig hülyeségnek tartották ezeket a játékokat, elvből nem vették meg.
2015. ápr. 18. 18:40
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Piacos-főzős társasjáték :)

Voltak benne kártyák, a rajta szereplő étel hozzávalóit kellett "megvenni" és az nyert, akinek a leghamarabb összejött.

Az egyik osztálytársamnak volt, vele nagyon jókat játszottunk, de sajnos csak ritkán. A szüleim valamiért nem vették meg, de nem anyagi okok miatt, mert azért normál keretek között megvolt mindenünk, pedig nem voltunk gazdagok, sima munkásemberek a szüleim.

Felnőttként jutott eszembe ez a társas, de már nem kapni.

2015. ápr. 18. 19:41
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
En még a 80-as években voltam kisgyerek es minden vágyam egy gyerek barbie volt (egy kamaszlány), amit csak a dollár boltban lehetett kapni. Mar volt többféle eredeti noi barbie-m, de gyerek nem, ezt nem is lehetett kapni anno sehol Mo-n, csak ott a dollárboltba. Anyukam megígérte, hogy szerez valahonnan dollárt, en bíztam benne, sokszor elmentem a kirakat elott, (jol emlékszem a Blahan volt a kirakat) es mindig azt neztem, sokszor álmodtam hogy mar megvan es játszok vele. Végül nem lett dollár, vagyis mire lett volna, addigra kinottem a barbie korszakból.
2015. ápr. 18. 20:49
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Görkorcsolya.

Valamièrt sohasem kaptan, pedig nagyon vágytam rá, tudok is korizni. Nagyon cikinek èreztem, mikor minden csaj görkorizott, èn meg tekertem utánuk bicajjal.

2015. ápr. 18. 22:10
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Tamagocsira vágytam, az iskolában mindenkinek volt. :-) én nem kaptam mert hülyeségnek tartották a szüleim.
2015. ápr. 18. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!