Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! Visszairathatom majd a...

SOS! Visszairathatom majd a fiamat a saját lakcímemre?

Figyelt kérdés
Most van iskola beiratás. Abba az iskolába nem irathatom, ahova ő is és én is szeretném iratni, mivel azt mondják, hogy nem oda tartozunk körzetileg. Ahova tartozunk , oda nem szeretném iratni, a híre sem jó és a tanítási szint is gyengébb, mint a kiszemeltbe, ráadásul az ovodai barátai is mind oda mennek, ahova az én fiam nem, Az apjával már nem élünk együtt. Megoldásként arra gondoltunk, hogy bejelentjük a fiamat az apja lakcímére(akkor már a jó körzetis iskolába tartoznánk) majd a beiratás után 1-2 hónapra visszairatnám a saját lakcímemre ! Ez így kivitelezhető lenne ! Nagyon fontos !!! Előre is köszönöm a válaszokat !!

2015. ápr. 17. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg kivitelezhető, de egyszerűbb, hogyha marad a Te címeden, az apja címét meg beírjátok tartózkodási helynek (ideiglenes lakcím). Akkor itt is, ott is lesz lakcíme.
2015. ápr. 17. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ideiglenes lakcím az apánál. De számíts arra, családlátogatásnál oda mennek.
2015. ápr. 17. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ideiglenes lakcím kell apához, az állandó maradhat. Ha szólsz az osztályfőnöknek, nem oda fognak menni látogatásra sem, mi is így csináltuk csak én a nagyszülőkhöz írattam át. Ez csak papíron, formailag kell, ha felveszik már mindegy hova szól a lakcímkártya.
2015. ápr. 17. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
De hát már késő bejelentened más címre. Ezt decemberen kellett volna.
2015. ápr. 17. 13:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,már megy a dolog,átjelentettük ,most megyej az iskolába...
2015. ápr. 17. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!