4.5 éves lányom miért hányhatott hajnalban?
Hajnalban-pár órával ez előtt-kislányom kiszaladt a fürdőbe és vizeset-répásat hányt, majd mikor elkezdtem takarítani, megint hányt ugyanolyat. Aztán kábé egy órával később, vagy lehet kevesebb volt, megint hányt, de ekkor már egy kis rizs is volt benne, amit délután 4 körül evett. Aztán 6 óra után kicsivel megint hányt, de akkor már csak nagyon kicsit. Most alszik még.
Délután és vacsorára olyanokat evett, mint én magam is. Egyet kivéve. Reggel mielőtt elindultunk volna, kekszet evett, de ahogy a lépcsőn ülve ette, kiszórta. Már indulni kellett, így gondoltam, később feltakarítom. A keksz nagyobb darabkáját leraktam egy polcra, miközben morzsaporzívóval takarítottam a lépcsőt és elfelejtettem kidobni. Előzőleg feltöröltem nappaliban a parkettát és egy kis vegyszer került a kezemre. Miután tudtam, hogy még felporszívózom a lépcsőt, nem mostam kezet. Így a kekszre valószínű rákerülhetett egy kis parketta feltörléséhezt való vegyszer. A kislányom meg nem vettem észre és megette a kekszet. Ez délután volt 4 körül. Feltűnően sokat is evett, így talán csak a sok evés miatt hányt, de akkor gondolom tartalmasabbat hányt volna.
Szerintetek valószínű a vegyszer miatt hányt. Mire megfogtama kekszet a vegyszer már rászáradt a kezemre. Így nagyon nagyon picike juthatott a kekszre.
Sajnos teát nem szereti, így azzal nem tudom etetni. Mit adjak neki ma enni-inni? Normálisan ehet-ihat?
Ma nem viszem oviba.
Szerintem nem a vegyszer miatt volt. Diétáztasd, pihenjen.
Hányhat sok minden miatt: vírusfertőzés, napszúrás stb.
Ha sokat evett tegnap, lehet attól is. Nem köhög, attól is hányhat. Esetleg elkapta a hányós -hasmenéses vírust. Kislányom 1 hónapja kapta el, másfél napig s hasa ment, utána 3x hányt és elmúlt.
Ha nem akar enni az nem baj, de itasd.
2.vagyok.
Pont azt akartam írni, amit a 3.válaszoló, hogy kortyonként itasd, mert ha sokat iszik egyszerre visszajöhet!
hát vissza is jött:(
Igen, most már úgy próbálja, és nem eszik, nincs kedve, mert akkor fél, hogy hány:(
Valószínű enyhébb formában kapta el a hányós hasmenéses vírust.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!