Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek gyógyszertári kúp van...

Akinek gyógyszertári kúp van otthon krupp roham esetére, milyen hosszú felhasználhatósági időt írtak rá?

Figyelt kérdés
Még február végén voltunk kórházban a kisfiammal, gyógyszertári prednizon tartalmú kúpra kaptunk receptet, ki is váltottuk. Tegnap pakoltam a hűtőt és amikor a kezembe akadt a doboz nézem, hogy ráírt felhasználhatósági idő szerint múlt hónap végén le is járt. Lehet, hogy csak félreírták a lejárati időt vagy ez komolyan csak egy hónapig jó? És akkor már használhatatlan is? Újat kéne íratnom minden hónapban? Akinek ilyen van otthon milyen hosszú szavatossági időt írtak rá? Valameddig fel lehet használni utána is? Mondtak valamit erről valakinek?
2015. ápr. 10. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Megnéztem Neked :) nekünk fél éves a lejárat. Mondta a doki, h utána ír újat. (Prednison szintén)
2015. ápr. 10. 08:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ. Felmerült bennem, hogy az a 3.hó inkább 8. akart lenni csak elírták, felhívtam a gyógyszertárat és ők is fél évet mondtak. Véletlenül elrontották a dátumozást. Még egyszer köszönöm szépen, további szép napot kívánok! :-)
2015. ápr. 10. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Maximum 3 hónapig szokott jó lenni,de egy esetben már nekünk is volt,hogy csak egy hónapot írtak rá,és tuti nem volt elírás.
2015. ápr. 20. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!