9 és fél éves kislány, nem szokott játszani. Normális ez?
Figyelt kérdés
kérdeztem tőle, hogy szoktál játszani ? barbizni ? mondta nem. Olvas inkább meg tanul. Jár táncolni és zongorázni is tanul.
Okos kislány, de ezt nagyon furcsának tartottam ,hogy ennyi idősen nem játszik.
2015. ápr. 4. 22:16
1/5 anonim válasza:
en sem jatszottam ennyi idosen babakkal vagy massal. zongorazni jartam, szolfezsra, enekkarra, tomegsportra, ill. szabadidomben inkabb fociztam vagy bicikliztem, mintsem otthon ultem volna. vagy a foci es a bicikli jateknak szamit?
2/5 A kérdező kommentje:
jah igen ő is jár szolfézsra...
Foci inkább számít annak...
Én azt gondoltam ,hogy 9 és fél éves kislány szabadidejében játszik, pl : babákkal vagy mással...
2015. ápr. 4. 22:34
3/5 anonim válasza:
én sose játszottam .. nem kotott le.
inkább rajzoltam, festettem, balettra jártam és kézilabdázni..mellette volt egy csomo szakkor, heti kétszer néptánc, énekkar stb.
sose szerettem a babázni :) de igazábol mondom egy játék sem kotott le.
4/5 anonim válasza:
9-10éves gyerek már rég nem babázik.
5/5 anonim válasza:
ennyi idősen már én se babáztam, pedig én nagyon barbi függő voltam, de olyan 8 éves korom körül meguntam. 9-10 évesen már inkább kézműveskedtem, nagymamám megtanított kötni, horgolni, keresztszemezni, ezeket nagyon szerettem :) meg ugye rajzoltam, vágtam, ragasztottam, ha meg jó idő volt akkor bicikliztünk, kirándultunk vagy csak a parkban "felfedeztünk" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!