Elvinnéd hétvégi ügyeletre vagy megvárnátok a keddet, ha 4 éves gyermeked orrfolyása sárgás-zöldes sűrű lett?
Nétzd nekem már az a fura, hogy valaki itt kérdezősködik. Nem tudom ki hogy van vele, de én magam döntöm el, hogy viszem e orvoshoz vagy nem. Nem idegen embereket kérdezek, akik nem ismerik, nem látják a gyerekem. Sárgás -zöldes orrváladékkal sosem viszem orvoshoz, iratok fel antibiotiukumos szemcseppet és szépen meggyógyul. Amíg folyton minden sz@rra antibiotikumot kapott a gyerek, állandóan beteges volt. Majd egyszer úgy döntöttem NEM! Ha nem indokolt nem kap. Így 5 éve nem volt hoszabb hiányzása (ovis középsőcsoport óta) Kis torokgyulladásra, nyári lázra, orrfolyásra csak természetes gyógymódot alkalmazunk és két nap alatt általában meg is gyógyul. Köptető az a gyógyszer amit többször veszünk hurutos időszakban. Antibiotikumot nem engedek.
Orrfolyás miatt, torokgyulladás miatt nem megyünk orvoshoz. Volt, hogy emiatt kiesett a suliból 1-2 napra, akkor mentünk igazolásért, de az orvos sem ír fel rá semmit, kis tüneti szert.
De magam eltudom dönteni, hogy most vigyem e orvoshoz, vagy ne vigyem. Főleg nem hallgatok idegen emberekre. Én vagyok az anyja én látom, hogy mennyire indokolt az orvos. Már ne haragudj, de aki idegen emberekre hallgat, meg is van a véleményem, szóval nem kell megszólni a válaszokat kedves utolsó. Itt mindenki azt írja le, ő hogy szokta csinálni. Az már a kérdező baja, ha hallgat is ezekre.
Jobbulást a gyermeknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!