Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvinnéd hétvégi ügyeletre...

Elvinnéd hétvégi ügyeletre vagy megvárnátok a keddet, ha 4 éves gyermeked orrfolyása sárgás-zöldes sűrű lett?

Figyelt kérdés
Vagy mivel kezelnétek?
2015. ápr. 4. 17:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezért szoktak erre az orrfolyásra antibiotiukumos cseppet (vagyis szemcseppet orrba) adni.
2015. ápr. 5. 09:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Éjszakára a garatmandulái úgy megduzzadtak hogy össze érnek, alig kapott levegőt egész éjszaka. Ma elviszem ügyeletre még délelőtt.
2015. ápr. 5. 10:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Jobbulást kérdező a gyerkőcödnek és sajnálom, hogy eddig is azokra hallgattál volna, akik tesznek nagy ívben arra, hogy a gyereküknek egyértelműen nem egy himi-humi kis náthával van dolguk!
2015. ápr. 5. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Nétzd nekem már az a fura, hogy valaki itt kérdezősködik. Nem tudom ki hogy van vele, de én magam döntöm el, hogy viszem e orvoshoz vagy nem. Nem idegen embereket kérdezek, akik nem ismerik, nem látják a gyerekem. Sárgás -zöldes orrváladékkal sosem viszem orvoshoz, iratok fel antibiotiukumos szemcseppet és szépen meggyógyul. Amíg folyton minden sz@rra antibiotikumot kapott a gyerek, állandóan beteges volt. Majd egyszer úgy döntöttem NEM! Ha nem indokolt nem kap. Így 5 éve nem volt hoszabb hiányzása (ovis középsőcsoport óta) Kis torokgyulladásra, nyári lázra, orrfolyásra csak természetes gyógymódot alkalmazunk és két nap alatt általában meg is gyógyul. Köptető az a gyógyszer amit többször veszünk hurutos időszakban. Antibiotikumot nem engedek.

Orrfolyás miatt, torokgyulladás miatt nem megyünk orvoshoz. Volt, hogy emiatt kiesett a suliból 1-2 napra, akkor mentünk igazolásért, de az orvos sem ír fel rá semmit, kis tüneti szert.

De magam eltudom dönteni, hogy most vigyem e orvoshoz, vagy ne vigyem. Főleg nem hallgatok idegen emberekre. Én vagyok az anyja én látom, hogy mennyire indokolt az orvos. Már ne haragudj, de aki idegen emberekre hallgat, meg is van a véleményem, szóval nem kell megszólni a válaszokat kedves utolsó. Itt mindenki azt írja le, ő hogy szokta csinálni. Az már a kérdező baja, ha hallgat is ezekre.

Jobbulást a gyermeknek!

2015. ápr. 5. 11:32
 15/15 A kérdező kommentje:
De jó is látatlanban ítélkezni mások felett!!
2015. ápr. 5. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!