Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesen szőrös a háta?

2 évesen szőrös a háta?

Figyelt kérdés

Ez idegrendszeri problémára utal?

Igazából születése óta ilyen. Mindig arra, vártam, hogy majd kihullik, de most mintha egy kicsit sötétedett volna a szine. Még a homloka is pihés egy kicsit.

2015. ápr. 3. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom háta is ilyen , születésétől fogva,most 3,5 éves. Ez genetika. Barátnőmnek is egész életében sötétebb szőrös volt a háta és a dereka.
2015. ápr. 3. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak is szőrös már születése óta, most 2 éves. Igaz, nem fekete, de mindenhol van szőre-pihéje. Normális amúgy.

Ráadásul nálunk én elég szőrös típus vagyok, mindig is kínlódtam ezzel, úgyhogy biztos a gyerekeim is ezt öröklik sajnos.

2015. ápr. 3. 13:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egy kicsit megnyugodtam. Itt olvastam valahol, hogy bajt is jelenthet.
2015. ápr. 3. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha extrém módon szőrös akkor inkább hormonális problémára utalhat.

De szerintem nagyrészt minden baba/gyerkőc szőrös, inkább csak nem mindenkin feltűnő. Közelről megnézve az én fiam háta is szőrös, csak ilyen nagyon szőke kis "pihék" inkább. Szerintem ha gond lenne, már rég szólt volna az orvos bármilyen vizsgálaton.

2015. ápr. 3. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is szőrös volt, néhány éves koromra elmúlt.

A nagyobbik lányomnak is szőrös, most 6 éves. Egyre kevésbé látszik.

2015. ápr. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!