Mit csinál 4 éves kisfiad reggeli ébredés után?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy miután megitta a kakaóját és mielőtt indulni kellene oviba? Mi 7-kor kelünk de csak 8kor indulunk oviba, közel van. Kisfiam meg ha nem kapcsolom be a számìtògépet csak teng-leng, ìgy az őt mindenben utánzò kisöccse is. Nálatok mivel telik ilyenkor az idő?2015. márc. 30. 14:58
1/8 anonim válasza:
Bár lányom van, de azért válaszolok: játszik. Nála nincs olyan, hogy nem csinál semmit. Vagy bemegy a szobájába és előszed valami játékot, vagy kiül a konyhaasztalhoz rajzolni, színezni.
2/8 A kérdező kommentje:
De jó! És szépen eljátszik egyedül is?
2015. márc. 30. 15:59
3/8 anonim válasza:
Igen, általában eljátszik egyedül. Bár ha olyan napja van, akkor minden miatt odahív magához, vagy mindent kommentál. De alapvetően elvan magában is már.
4/8 A kérdező kommentje:
Neki van tesója?
2015. márc. 30. 16:09
5/8 anonim válasza:
Még nincs. Majd 3 hét múlva lesz. :)
6/8 anonim válasza:
4 évesed csak számítógéppel játszik korán reggel? :O na ez a nemsemmi!
enyém mostanában legozik, de mindig van valami dilije, van, hogy autózik az autós szőnyegjén, vagy építőkockázik, dínókkal küzd :D
se tv-t se számítógépet nem kapcsolunk reggel és nagyobb játékot se szedhet elő míg én készülődöm mert ha idő van, indulni kell. nem szeretem ha nagyon belemelegszik a játékba mert akkor csalódott, hogy félbe kell hagyni.
amúgy mit játszik a gépen? minden rosszindulat nélkül érdekelne, enyém csak a painttel rajzolgat vasárnaponként
7/8 A kérdező kommentje:
van egy 3 hónapos picim is, nem egyszerű sokszor lefoglalni őket amí dolgom van a baba körül, tudom a legrosszabb utat választottam. meséket szokott nézni rajta amúgy.
jó babázást kívánok kedves válaszoló!:)
2015. márc. 30. 19:35
8/8 anonim válasza:
Bocsi nem piszkálás de sztem kár volt megmutatni neki azt a számítógépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!