Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Idén áprilisban lesz kisfiam...

Idén áprilisban lesz kisfiam 3 éves. Mikor kell beíratni az óvodába?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Általában Májusba van a beiratkozás!
2010. febr. 17. 11:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Már be kellett volna,legalábbis felénk fél évvel előtte kell,hogy menne,mert úgy variálnak a helyekkel.
2010. febr. 17. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha 2010-ben tölti be a 3. életévét, akkor már 2009-ben be kellet volna iratni.
2010. febr. 17. 12:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Mivel április, ebben a tanévben már nem szokták engedni óvodába, hisz a beszoktatás 2 hónap. Nem arra gondolok, hogy annyi idő, míg szívesen kezd járni, hanem kb. ez az az idő, míg mindent megszokik az óvodában. Addigra meg itt a nyár, az óvodai összevonások, szünet ideje... Tehát így, ennyire év végén már nem szoktak új gyereket felvenni, mert mire beszokna, máris itt a nyár... . Most tavasszal lesznek a beíratások, nézz körül a közeli ovikban, ki kell írniuk a bejáratra, pontosan mikor lesz! Így szeptembertől mehet oviba... addig esetleg te szabadságon leszel vele otthon, hiszen a 3 év alatt felgyűlt elég sok...
2010. febr. 17. 12:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok!Ezek amiket leírtatok nem egészen így vannak!Az én kislányom novemberi és mi augustusba irattuk be az oviba!Nálunk nem volt szoktatás,mert azt mondták,hogy hülyeség!A legelső naptol ott kellet aludniuk mivel ha szoktatod azt szokja meg,hogy anya megy érte délbe!Semmi gond nem volt a beszokással pedig nagyon anyás a lányom

!Most 6 éves és nagycsoportos!Mellettük kiscsoport van és még most is jönnek új gyerekek!Szerintem menj be az oviba és ott elmondják,hogy mivan,de felkéne,hogy vegyék!Még nem csúsztatok le róla mival májusba van a beiratkozás!Iskolába se félévvel hamarabb iratod be!Nem?Ez miskolcon van!

2010. febr. 17. 13:23
 6/12 anonim ***** válasza:

A 12:16-os baromságokat ír.

Az én gyerekem is idén áprilisban tölti a 3-mat, tavaly májusban volt beiratás. Szülinapja utáni napon megy.

2010. febr. 17. 13:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen? Baromságok? Óvónő voltam, tehát azért kicsit tudom...lehet, hogy a tiédet felvették év közben..csupán azért, mert nem volt tele a létszám. A beszoktatás nem azt jelenti, amit a laikusok értenek rajta, vagyis hogy az első napokban anyuka is ott marad stb, hanem egy hosszú folyamat (az első 2 hónap), amikor a gyerek megszokja az óvodai rendet, megtanulja mit, mikor csinálunk, mit hol talál, szóval szocializálódik az óvodai rendhez.. Tehát kedves kérdező! Ha tudsz, menj be az oviba és kérdezd meg, hogy van-e esetleg hely, de ha nincs, bizony csak szeptembertől tudod vinni a kisfiadat épp azok miatt, amiket már előzőleg leírtam...
2010. febr. 17. 17:00
 8/12 anonim ***** válasza:
13:23-as vagyok!Én is szeptemberről beszélek!
2010. febr. 17. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem neked szólt, az év közbeni felvétel, bocsi, az utánad írónak! A többi viszont így van :) óvónő
2010. febr. 17. 17:56
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2010. febr. 18. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!