Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki a gyerkőcnek...

Van itt olyan aki a gyerkőcnek hosszabítható ágyat vett a kiságy után?

Figyelt kérdés

Láttam egy nagyon jót, szuper áron, a legkisebb fokozata 100 cm. Az lenne a kérdésem, hogy tudtátok használni ezt a legkisebb fokozatot is? A lányom most 86 cm, és jó lenne még használni a legkisebbet, mert az teljesen körbeöleli a leesésgátló, így tuti nem esik ki belőle míg megszokja az új helyét.

Jó kacifántosan írtam, azért remélem érthető?

2010. febr. 16. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak nem ilyenre gondolsz?

[link]

Mi csak pár napig használtuk a 100 cm-st, aztán biztonságosabbnak ítéltük, ha le tud mászni.

2010. febr. 16. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi is csak 1-2 napig használtuk teljesen összecsukva. Kisfiamnak annyira tetszett az ágy, hogy biztonságosabbnak tartottuk ha kényelmesen tud le és felmászni rá. Soha nem volt gond, mert az alvás közbeni mocorgásoknál meg se közelítette a nyitott részt. Általában felfelé mászott és a feje kopogot. :)
2010. febr. 16. 15:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi, igen arra gondolok, amit az első belinkelt.

És Ti mikortól használtátok?

A lányom 22 hónapos és lassan beleszoktatnám, vagy még korai?

2010. febr. 16. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:

kisfiam 22 hós, egy hónapj aalszik a leesésgátlos ágyban, nem használtuk a legkisebb részt, mikor leteszem aludni akkor egy takarot odahajtok a nem leesésgátlos részhez és igy nem esik, le rolla, de még sosem csuszott az ágyban lefele, csak felfele :) - huh remélem érthetően irom :)

ja és a kisfiam is 86cm magas :)

viszont ami benne volt vékony matrac - ami valojában szivacs - az nem vált be, vennünk kelett vastag gyerekágyba valo matracot, mert a szivacs kényelmetlen volt neki, és nagyon nyugtalanul aludt benne. miota kicseréltük azota nyugiban alsziik :)

2010. febr. 16. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
16:06os vagyok. most nézem az első válaszolo linkjét, nem pont ilyen a mienk, de valami hasonlo :)
2010. febr. 16. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Kisfiem kb 13 hónapos volt amikor megkapta az ágyát, és semmi baj nem volt. Sőt! Nagyon tetszett neki. Nem esett le egyszer sem, pedig nem torlaszoltam el a nyitott végét. Ő a rácsoságyban egyszerűen nem volt hajlanddó megmaradni éjszaka, aztán már nappal sem, de szerintem nem volt korai ágyat váltani.:)
2010. febr. 16. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Kb. 16 hónapos korában kapta, mert jött a tesó és kellett neki a rácsos ágy :) És még azelőtt szerettük volna beleszoktatni, mielőtt a kicsi megérkezik.

A szivacs tényleg elég vékony, de neki kényelmes.

Amire még oda kell figyelni, hogy már a 140cm-esnél is nagyon mozognak a lécek - na nem a gyerek alatt, csak néha mi is oda szoktunk bújni és elcsúsznak. Így mi azokat leszögeztük.

Hetven valahány centi lehetett, így még keresztben is bőven elfért :)

Az első pár éjszaka körülbástyáztam pokrócokkal (hátha ki akar mászni belőle - akkor még össze volt csukva), de utána rájöttünk, hogy jobb úgy, ha kinyitjuk 140-re, így szabadon jöhet-mehet.

2010. febr. 17. 08:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, lányok a segítséget!
2010. febr. 17. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!