Van itt olyan aki a gyerkőcnek hosszabítható ágyat vett a kiságy után?
Láttam egy nagyon jót, szuper áron, a legkisebb fokozata 100 cm. Az lenne a kérdésem, hogy tudtátok használni ezt a legkisebb fokozatot is? A lányom most 86 cm, és jó lenne még használni a legkisebbet, mert az teljesen körbeöleli a leesésgátló, így tuti nem esik ki belőle míg megszokja az új helyét.
Jó kacifántosan írtam, azért remélem érthető?
Csak nem ilyenre gondolsz?
Mi csak pár napig használtuk a 100 cm-st, aztán biztonságosabbnak ítéltük, ha le tud mászni.
Köszi, igen arra gondolok, amit az első belinkelt.
És Ti mikortól használtátok?
A lányom 22 hónapos és lassan beleszoktatnám, vagy még korai?
kisfiam 22 hós, egy hónapj aalszik a leesésgátlos ágyban, nem használtuk a legkisebb részt, mikor leteszem aludni akkor egy takarot odahajtok a nem leesésgátlos részhez és igy nem esik, le rolla, de még sosem csuszott az ágyban lefele, csak felfele :) - huh remélem érthetően irom :)
ja és a kisfiam is 86cm magas :)
viszont ami benne volt vékony matrac - ami valojában szivacs - az nem vált be, vennünk kelett vastag gyerekágyba valo matracot, mert a szivacs kényelmetlen volt neki, és nagyon nyugtalanul aludt benne. miota kicseréltük azota nyugiban alsziik :)
Első vagyok:
Kb. 16 hónapos korában kapta, mert jött a tesó és kellett neki a rácsos ágy :) És még azelőtt szerettük volna beleszoktatni, mielőtt a kicsi megérkezik.
A szivacs tényleg elég vékony, de neki kényelmes.
Amire még oda kell figyelni, hogy már a 140cm-esnél is nagyon mozognak a lécek - na nem a gyerek alatt, csak néha mi is oda szoktunk bújni és elcsúsznak. Így mi azokat leszögeztük.
Hetven valahány centi lehetett, így még keresztben is bőven elfért :)
Az első pár éjszaka körülbástyáztam pokrócokkal (hátha ki akar mászni belőle - akkor még össze volt csukva), de utána rájöttünk, hogy jobb úgy, ha kinyitjuk 140-re, így szabadon jöhet-mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!