Ti már tavaszi kabátot adtok 2-3 éves gyereketekre?
Reggel még hűvösebb van, most 5 fok, de mire jövünk hazafelé, már 8-10 fok van mindig. Télikabátot adtam rá eddig, de már soknak érzem. Reggel meg vajon nem kevés?
Most beteg, nem tudom, melyik lenne a jobb. (Most csak orvoshoz megyünk ki, és hordozókendőben viszem, ami amúgy is melegíti még majd).
Hány foktól "kell" a tavaszi kabát? (Lehet, hogy most hülyének tűnök :) Én fázós vagyok, a fiam abszolút ellentétem, szóval magamból nem tudok kiindulni :) )
Igen, tegnap vettem meg végre a tavaszi kabátját, ma már azt adom rá.
Szegény így is sajnáltam, hogy tegnap is még a vastag télikabátjában volt, hiába adtam rá nagyon vékony felsőt, még a sapkát is levette magáról, nem is csoda, én is levettem a kabátom a séta végén olyan meleg volt a napon.
Tavaszi kabátot egy pulcsival (alatta hosszú ujjú body és r.ujjú poló amiben a bölcsiben van).
Alulra ha itthonról megyünk sétálni egy harisnyával bársonynacit, de a bölcsibe kintre bélelt nacit zoknival bentre melegítő zoknival (nem adnak rá harisnyát).
Az én fiam is izzadós, ha szaladgál még jobban kimelegszik. Sapkával vagyok gondba, mert még a tavaszi sapkában is izzad a feje.
Köszönöm neked is! :)
Igen, a sapka nálunk is gond :S Most átmeneti sapija van, de ez is meleg már neki. Ha eljutunk végre valahova, akkor veszek neki egészen vékony sapit, de én már a napon, szélcsendben volt, hogy le is vettem a fejéről, mert csak beleizzad. (Na nem most, mert most beteg, ki sem megyünk, csak orvoshoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!