Ezen a szép tavaszi napon (17 fok), csizmát vagy tavaszi béleletlen cipőt adtok gyereketekre?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 13:45
1/8 anonim válasza:
Most voltunk kint a ligetben, tavaszi cipő volt rajta, meg egy vastag kardigán, de még így is melege volt:)
2/8 anonim válasza:
Csizmát ma semmiképpen. Edzőcipőben volt a kisfiam. 2 éves.
3/8 anonim válasza:
Szia!
Mi is most értünk haza a Városligetből,nagyon meleg volt,én mellényt adtam rájuk,farmerrel,és magas szárú béleletlen cipővel,de elég lett volna az edzőcipő.
4/8 anonim válasza:
Kis téli bakancs volt a lányomon, de elég lett volna tavaszi cipőcske.
Mellény, pulcsi, pólóban indultunk, a végén már csak a póló volt rajta (hosszú ujjú).
5/8 anonim válasza:
simán tavaszi cipő,de már napok óta.5-8 fok fölött már nem adok rá csizmát.szakadt a lábáról a víz.
6/8 anonim válasza:
Én is csatlakozom.Edzőcipőt mindenképpen.
7/8 anonim válasza:
a 2,5 évesnek edzőcipőt, az 1 évesnek béleletlen bőrcipőt adtam, gondolván, hogy ő még nem jár csak egész végig ücsörög a kocsiban, ne fázzon a lába... hát csurom izzadtság volt a talpa mire hazaértünk. holnap ha ilyen idő lesz, rá is edzőcipit adok.
8/8 anonim válasza:
Én ma ünnepélyes keretek között elcsomagoltam a csizmát és az overált, remélem már nem lesz rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!