Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, hogy a szülő ovis...

Normális, hogy a szülő ovis fiúnak rózsaszín kabátot vesz?

Figyelt kérdés
2015. márc. 16. 08:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
Pontosan miért másabb az, hogy a nem sznob pasik is simán hordanak rózsaszín inget? Valójában mindenképp csípik a szemed, nem? Legalább itt egy jó apropó.
2015. márc. 16. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Feltűnésre használja szerintem felnőtt férfi is, legalábbis az én ismeretségi körömben. Szerencsére kevés van belőlük, de némelyik celebeket utánoz, nevetséges módon:)
2015. márc. 16. 11:01
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
gondolom aki mondjuk kéket hord, az is celebeket utánoz... Szerencsére az én ismeretségi körömben normális emberek vannak, egyről sem gondolom, hogy feltűnési viszketegsége lenne. Egy szín, mint mindegyik más.
2015. márc. 16. 11:06
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

Nem, konkrétan megveszi azt a ruhát, majd így tölti fel a képet a közösségi oldalra, hogy most éppen kire hasonlít. Nevetséges, de az ő dolga.

Mindegy, engem nem érdekel igazán, szerencsére sem a fiam, sem a lányom nem vesz fel soha rózsaszínt, sőt az egyik lányom is utálja.

2015. márc. 16. 11:12
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
utolsó sorban sem a fiam, sem a férjem akart lenni, de sietek.
2015. márc. 16. 11:14
 16/17 anonim ***** válasza:

2 éves fiam is szereti a rózsaszínt, volt is már rózsaszín fiús galléros pólója, viszont kabátot tutti nem vennék neki rózsaszínben.

Írta itt valaki, hogy mit csinálunk nagy ügyet ezekből a színekből, hát ha mindenki így gondolkodna akkor nem lenne baj, de azért én inkább maradok a fiamnál a fiúsabb színeknél ha már van választásom.

2015. márc. 16. 12:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet kapni rozsaszines fiu ruhakat, divatos, jol neznek ki. Tavalyi nyari ruhatarban az en fiamnak is volt rozsaszines poloja. Most neztem ki a Mangoban rozsaszines kisfiu dzsekit neki, nagyon vagany. Nem gondolom feltunonek. Ferjemnek is van par rozsaszines cucca, kapta ajandekba, nem hordja, neki nem tetszik. De csomo ferfi rokonunk, ismerosunk hord rozsaszin ruhat, nem latok ebben semmi feltunot. Ha jol all valakinek,miert tilos ez a szin a fiuknak, csak egy szin a sok kozul...
2015. márc. 16. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!