Milyen biciklit vennétek egy 4 éves kislánynak?
Figyelt kérdés
110 cm magas. A 16-os bicikli az megfelel neki?2015. márc. 13. 10:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen, megfelelne neki, ez az ajánlott méret egy 4 évesnek.
Mi mondjuk a gyerekkel együtt vettük meg, mindenképpen látni akartam, hogy hogyan tud rajta ülni és meddig ér a lába. Persze, ha teljesen meglepetésnek szánjátok, akkor valószínű jó lesz a 16-os méret.
2/5 anonim válasza:
16-os méretek között is van különbség a váz méreteket illetően.A lányunk 4 éves szülinapjára 16-os bringát vettünk,de a legalacsonyabb állásban is nagy volt (112 cm volt akkor).Érdemes körül nézni,úgy,hogy a lányotok ráül.Lehet,hogy taltok olyan 16-ost aminek jó a vázmérete,és nem lesz nagy a bicikli.
3/5 A kérdező kommentje:
koszonom a segítséget.
2015. márc. 13. 11:51
5/5 anonim válasza:
Nagyon szép. :-)
A lányomnak 16van,elszúrtuk, nagy sajnos, 14est vegyetek.
Az van, hogy a 14es max 1-2évig lesz jó, de sikerélménye lesz, könnyebb hajtani, felszállni rá, minden.
Nekem kb. 2hónapig rá se mert ülni, csak itthon, ma már ok, 4,5éves, de segítség nélkül most se tud elindulni, se kanyarodni. :-(
Az ovistársának 14es van, és arra tök bátran egyedül felpattan, és tök biztonsággal megy vele. Gödolkozó, hogy veszek neki használtan az idei nyárra egy 14est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!