Egy 2éves (27hós), és 102cm magas kislánynak milyen biciklit vennél? Futóbicaj, vagy pedálos?
egyiket sem :) mindkettőhöz kicsi még, a futóbicajhoz nagyon jó egyensúly érzék kell, szerintem azok a gyerekek akik nagyon sokat motoroznak 2,5 éves korukra tudnak futóbicajozni. és azután 3-4 éves korban jön majd csak a sima bicaj :)
most motor vagy tricikli szerintem. de a tricikli is olyan, hogy valószínű te fogod tolni ;)
Pont ekkora a lányom, és most készülünk neki pedálos bicajt venni.:) 12 colosat, ugyanis a környékbeli kisfiúknak (3 évesek) ekkora van, és nagyon ügyesen tud vele menni. Még az egyik apuka meg is jegyezte, hogy a lányom egy évvel előbbre van, mint a fia, mert ők tavaly vették neki a bicót, és még javában csak bottal tologatták, most tavasztól tud rajta egyedül (persze pótkerekekkel). Szóval, szerintem nekünk az is sokat segített, hogy itt a fiúkéra ráült, és addig próbálkozott, amíg nem sikerült.:) Korábban én is gondolkodtam futóbiciklin, de mára egyértelmű lett, hogy "hagyományos" biciklit veszünk. Ki kellene Nektek is próbálni, hogy érdekli-e, hogy viszonyul hozzájuk.
Ja, tavaly vettünk neki triciklit, de csak addig volt sláger, amíg új volt. Azt még nehezebb megtanulni hajtani.
Az én fiam 28 hónaposan kezdett futóbicajozni, azért nem előbb, mert karácsonyra kapta és jött a hó és rossz idő. Én nagyon pártolom, mióta a fiamnak van, nagyszerű találmány.
Mi is most szeretnénk neki pedálosat venni, 12-eset. 96 cm a fiam, ez most jó neki, és még kb. 10-15 centit nőhet is hozzá.
Lehet, hogy nehéz lesz neki tekerni esetleg, mert hiába magas, nem biztos, hogy erős, és a pedáloshoz kell egy erőkifejtés. Nem tudtok esetleg kipróbálni egy futót és egy pedálost is? Kölcsönkérni 1-2 hétre valakitől? Nehéz így, pláne, hogy olyan drága minden bicaj, mindegy, milyet veszel!
futóbicajt.
egyensúlyozni azon könyebben megtanul, mint a pedáloson.
mi a lányomnak 24 hónaposan vettünk, ő alig motorozott előtte. imádja a futóbicajt. óvatos,még lassan megy.
de eddig az volt a baj, hogy ő a 86 centijével pici hozzá... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!