Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig normális a "kukis-nunis...

Meddig normális a "kukis-nunis téma" egy öt évesnél?

Figyelt kérdés

Már nagyon nehezen bírom a kisfiam viselkedését.

Nem csak mondogatja ezeket a dolgokat,amit természetesen a húga is eltanult,hanem olyanokat talál ki,hogy a játékbabák lába között nyalogatja és a tesóját is erre buzdítja.

Illetve olyanokat mond,hogy puszilja meg a kukiját.

Engem is próbál fogdosni,a lábam között,meg puszit akar oda adni,vagy a fenekemre.

Nagyon kivagyok ettől az egésztől,mert hiába próbálom neki elmagyarázni,hogy ez bántó és illetlen dolog (pláne mások előtt,sajnos ez is előfordul),semmi nem hat rá.

Apa is ezerszer próbálkozott,de semmi.

Nem tudom,mi folyik az oviban,de ez nekem már sok.

Egyébként egy nagyon okos,értelmes kisfiú.

Ha valaki tudna tanácsot adni,hogy mit tegyek,azt nagyon megköszönném!

2015. márc. 11. 09:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vizsgáld meg ki férhet hozzá a kisfiadhoz, (rokon ismerős férfi) ennek hiányában valamelyik ovis kis barátjához. . Ez nagyon abúzus gyanús! ! Esetleg bábteszt!
2015. aug. 4. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!